За своите крехки 20 години Оливия Родриго вече е във

...
За своите крехки 20 години Оливия Родриго вече е във
Коментари Харесай

Оливия Родриго е секси в малка червена рокля

За своите нежни 20 години Оливия Родриго към този момент е във вихъра на кариерата си. На миналогодишните награди Грами тя си завоюва цели три грамофончета и от този момент работи интензивно по идващия си албум.
 Оливия Родриго и почивката й по бански в Хавай в хотела от
И Оливия Родриго - по бански

Певицата отмаря в Хавай

Guts се чака през септември, а за него певицата загатва, че е изповед за компликациите на съзряването и опитите да открие себе си.

" Чувствам се като че ли съм пораснала с 10 години сред 18 и 20 - това беше толкоз натоварен интервал със странности и промени. Мисля, че всичко това е просто естествена част от развиването ми и се надявам, че албумът отразява това ", споделя още Оливия Родриго.

За да разпространява Guts певицата пътува до Лондон и се включи в няколко медийни изяви. Тя показа моменти от визитата си в града в Instagram профила си, където от няколкото фотоси проличава, че ѝ е останало време и да обиколи забележителности, и да се забавлява с другари.

На едно от събитията, организирани в първокласен лондонски ресторант,  е видяна в компанията на редактора на списание THE FACE Матю Уайтхаус и артиста Джо Лок.

От фотосите на фотографите, които са ги хванали дружно, няма по какъв начин да не ни направи усещане, че певицата наподобява зашеметяващо за мотива. Облечена в предизвикателна дребна алена рокля, Оливия Родриго демонстрира изящната си фигура и естествената си хубост. За визията си не е заложила на други бижута с изключение на пръстени, а грима е запазила най-малък, само че с присъщата си дискретна очна линия.
 Оливия Родриго и секси и провокативната ѝ визия с нощница
Оливия Родриго - секси и провокативна

Когато излезе на открито по нощница

Наблюдателните почитатели на певицата незабавно акцентираха, че дребната ѝ алена рокля доста припомня на друга, с която се появява в първия сезон на сериала High School Musical: The Musical: The Series на Disney+ от 2019 година Именно този сериал даде началото на кариерата на Оливия Родриго, която към този момент има и един албум зад тила си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР