За своите 22 години Кая Гербер може да се похвали

...
За своите 22 години Кая Гербер може да се похвали
Коментари Харесай

Когато Кая Гербер е цялата в злато

За своите 22 години Кая Гербер може да се похвали със стабилен опит като модел зад тила си - десетки фотосесии, ревюта и корици на списания. Разбира се, славата и триумфът й се дължат до известна степен на обстоятелството, че е щерка на Синди Крауфорд, от която е наследила не само страстта към модата, само че и хубостта си.
 Кая Гербер, Остин Бътлър, премиите Златен глобус и връзката сред тях, която се задълбочава
Когато Кая Гербер целува буйно Остин Бътлър

И той изцяло го е заслужил

Поредното доказателство е новата фотосесия на Кая за W Magazine. Виждаме я в няколко фрагмента и с разнообразни визии, като тези, които на елементарно сграбчват окото, са решени напълно в златно.

Гербер показва съвършената си фигура в ослепителен, металически сутиен, който не можем да назовем долни дрехи, а същинско произведение на изкуството, съчетано с пола в сходен жанр.

Моделът театралничи и с елегантна рокля с надълбоко деколте също напълно в златно и можем изрично да заявим, че то доста й отива. А колкото повече години минават, толкоз по-женствена става и толкоз повече наподобява на известната си майка.

Kaia Gerber for W Magazine
— Kaia Gerber News (@KaiaGerberupd)  Кая Гербер и Синди Крауфорд, Лили-Роуз Деп и Ванеса Паради, Карис Дъглас и Катрин Зита-Джоунс - най-ослепителните двойки майка-дъщеря
Кои са най-ослепителните тандеми майка-дъщеря

Талант и омагьосване по две

С тази фотосесия Кая Гербер за пореден път затвърди мнението, че е същински фешън хамелеон и каквото и да облече, постоянно може да го показа със жанр и класа. А това е причина за дълга и бляскава кариера.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР