За своите 10 години брак принц Уилям и Кейт Мидълтън

...
За своите 10 години брак принц Уилям и Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Какви ги вършат Уилям и Кейт, когато децата заспят

За своите 10 години брак принц Уилям и Кейт Мидълтън не стопират да ни потвърждават, че в действителност са супер тандем - както в професионален, по този начин и в персонален проект.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и обещанието, което херцогът на Кеймбридж даде на брачната половинка си
Обещанието, което Уилям даде на Кейт

И дали го извърши

Със сигурност не им е елементарно да балансират сред всички задължения и трите си деца, само че постоянно се оправят повече от добре. А за това си имат и своите дребни секрети.

Колкото и претрупан ден да имат, херцогът и херцогинята на Кеймбридж постоянно се стремят да намират време, което да прекарат единствено двамата. Най-често това е откакто децата им заспят. Тогава Уилям обича да носи на Кейт чаша джин с тоник , споделят техни фамилни другари пред People.
 Снимка 557608

" Двамата се грижат един за различен - само че всеки по друг метод " , прецизират те. Освен това са на едно мнение по въпроса, че би трябвало да поддържат живота си оптимално елементарен и банален, макар че един ден най-вероятно ще застанат отпред на монархията.
 Принц Уилям, Шакира, принцеса Шарлот и кой е кралският почитател на колумбийската певица
Тесните връзки на Шакира с кралския двор

Чувствата са взаимни

Независимо от многочислените си публични задължения, Мидълтън държи сама да провежда деня на цялото семейство и да взима присъединяване във всички действия. Затова и времето вечер със брачна половинка й и с пиво в ръка е нейната заслужена отмора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР