За сведения по 3 сигнала от типа някой нещо чул,

...
За сведения по 3 сигнала от типа някой нещо чул,
Коментари Харесай

Борисов дал сведения за измислици отпреди 13 години

За сведения по 3 сигнала от вида " някой нещо чул, някой нещо приказвал " бил питан някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов по време на разпита му в дирекцията на Националната полиция през днешния ден. Това заяви самият той на излизане от постройката, където престоя към час. Сигналите били за времето сред 2009 и 2013 година Адвокатът му Менко Менков малко означи, че става дума  " за измислици отпреди 13 години ". " Изключително професионално отношение от сътрудниците! За страдание, и трите сигнала, за които давах сведения, са че някой нещо чул, че някой нещо приказвал, до момента в който правел крос - неща от 2009 до 2012 година ", посочи някогашният министър председател.

Лидерът на ГЕРБ означи още, че ЦИК нощес първо отказали да одобряват молбата му и да го заличат като народен представител, само че след това се сетили, че по този начин не могат да го викат на разпит и по тази причина му разрешили да се откаже от депутатското си място.

Борисов се яви на разпит по изпратената преди два дни призовка тъкмо в 10.00 ч. през днешния ден. Пред постройката на Националната полиция бе посрещнат от свои симпатизанти, които останаха да го изчакат и го изпратиха с възгласи " Победа " и викания против Бойко Рашков.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР