За страната е по-добре да има правителство, отколкото да се

...
За страната е по-добре да има правителство, отколкото да се
Коментари Харесай

Кирил Добрев: По-добре правителство, отколкото предсрочни избори

За страната е по-добре да има държавно управление, в сравнение с да се върви към предварителни избори. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

„ При всички положения сглобката ще продължи да съществува. Да оставим 1-2%, че теоретично тя може да ес разпадне. Но и двата политически субекта схващат, че обществото не желае да се върви към следващите предварителни парламентарни избори “, посочи той.

Кирил Добрев е безапелационен, че картината, показвана от социолозите, е в тази посока. Според него сега сме очевидци на едно надцакване от страна на политическите субекти в Народното събрание.

„ Единствената опозиционна партия, която бележи растеж, е „ Възраждане “. Има Такъв Народ мъчно ще вкарат евродепутати. Българска социалистическа партия ги няма. Българска социалистическа партия ще вземе мандат или мандат и половина на евроизборите и то в случай, че няма различна лява листа. Нинова изгони сегашните евродепутати, които имат доста съществени CV-та. Прибавете към тях и Ваня Григорова, както и изгонените членове на столичната градска организация. Така ще се окаже, че Българска социалистическа партия изобщо не е монополист на лявото пространство ", безапелационен бе Добрев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР