„За справяне с кризата, която не е само здравна, а

...
„За справяне с кризата, която не е само здравна, а
Коментари Харесай

Филип Попов: Само БСП постигна мерки за възрастните и младите

„ За справяне с рецесията, която не е единствено здравна, а и социално-икономическа, предлагаме понижаване на Данък добавена стойност за дребната потребителска кошница на храните - артикули от първа нужда - самун, яйца, мляко, месо. Т.е. за част от тези ограничения е нужна смяна в законодателството, която може да направи единствено Народното събрание. След смяната в законодателството един постоянен кабинет би трябвало да извършва тези ограничения ", уточни Филип Попов - лидер на листата с претенденти за народни представители от „ Българска социалистическа партия за България " във Видин в предаването „ Актуално от деня " по БСТВ.

Той подсети, че в последното Народно събрание точно Българска социалистическа партия предложи смяна в размера на майчинството на 650 лв. и Българска социалистическа партия го реализира. Попов напомни и че Българска социалистическа партия в 46-то Народно събрание се е погрижило за възрастните и за младежите по самодейност на Българска социалистическа партия.

„ Ние, от Българска социалистическа партия, предлагаме и други бързи ограничения. И сме единствените, които имат стратегия за първите 100 дни ръководство. Другите работят на парче ", уточни Филип Попов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР