„За справяне с кризата, която не е само здравна, а ...

„За справяне с кризата, която не е само здравна, а

Филип Попов: Само БСП постигна мерки за възрастните и младите

„ За справяне с рецесията, която не е единствено здравна, а и социално-икономическа, оферираме понижаване на Данък добавена стойност за малката потребителска кошница на храните - артикули от първа нужда - самун, яйца, мляко, месо. Т.е. за част от тези ограничения е нужна смяна в законодателството, която може да направи единствено Народното заседание. След смяната в законодателството един постоянен кабинет би трябвало да извършва тези ограничения ", уточни Филип Попов - лидер на листата с претенденти за национални пълномощници от „ Българска социалистическа партия за България " във Видин в излъчването „ Актуално от деня " по БСТВ.

Той напомни, че в последното Народно събрание точно Българска социалистическа партия оферира смяна в размера на майчинството на 650 лв. и Българска социалистическа партия го реализира. Попов напомни и че Българска социалистическа партия в 46-то Народно събрание се е погрижило за старите и за младежите по самодейност на Българска социалистическа партия.

„ Ние, от Българска социалистическа партия, оферираме и други бързи ограничения. И сме единствените, които имат стратегия за първите 100 дни ръководство. Другите работят на парче ", уточни Филип Попов.

Източник: cross.bg