За София Вергара Гризелда представлява възможността за преоткриване. Новият криминален

...
За София Вергара Гризелда представлява възможността за преоткриване. Новият криминален
Коментари Харесай

От Наркос до Гризелда: „Ако Скорсезе спре да прави престъпни неща, ние ще спрем с наркотиците“

За София Вергара Гризелда съставлява опцията за преоткриване. Новият престъпен мини-сериал на Netflix, обичаният й план от десетилетие, избра някогашната звезда на Modern Family в ролята на Гризелда Бланко, която оцелява в оскъдно, измъчвано детство в Колумбия, с цел да се издигне до върха на кокаиновата промишленост в Маями в края на 70-те години.

Забавена от многократните подновявания на нейния хитов ситком, Гризелда показва нова страна на артиста, роден в Баранкиля. Но за режисьора Андрес Баиз и продуцента/сценарист Ерик Нюман, Гризелда е в тяхната зона на комфорт. И двамата са ветерани от „ Наркос “ и „ Наркос: Мексико “, който драматизира интервенциите на картелите Меделин, Кали и Гуадалахара по време на нашумялата, нискодоходна война на Съединени американски щати против опиатите.

Гризелда следва класическата траектория на наркотична драма: постепенно повишаване, еуфорично високо и пагубно слизане. „ Винаги сме проектирали нашето описване на истории по този метод “, удостоверява Нюман пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР