За смените на кадри в ББР имам два довода -

...
За смените на кадри в ББР имам два довода -
Коментари Харесай

Пулев обясни за рокадите в ББР: Имаше 0 одобрени програми за 0 лв., когато встъпихме в длъжност

За промените на фрагменти в ББР имам два довода - действен колапс и евентуална занемареност. По първата тока от назначението на Кирил Петков за министър, ББР не се развива добре, преструктурират се проверки и се заменят фрагменти “. Това съобщи служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев от трибуната на Народно събрание.

Тоест има цялостна чистка, нулева последователност, напълно естествено банката банкрутира. Към момента има регистрирани над 300 000 дребни и междинни предприятия, от самото начало държавното управление на Петков е давал 3, 4 заема месечно . По втората тематика изтече информация, че страната е била ощетена с 1 млн. лева платени за консултантски услуги, като даже не е обещано документално единодушие за тези разноски. Приех неналичието на опит, одобрих неналичието на потенциал, само че няма по какъв начин да бъде безразличен, когато се ощетява страната, разяснява министърът.

„ Има 22 млн. лева разход единствено за заплати, тук приказваме за доход, който едвам компенсира тези разноски за заплати. Банката е била на оперативна облага през 2018,2019, 2020г. и най-вероятно 2022г. Откъде обаче идват тези запаси, с цел да бъде на оперативна облага ББР, отговорът е доста елементарен, те идват от остарелия кредитен портфейл, които е наследил Петков, посредством заеми се заплащат заплати и банката има запас “, съобщи още Пулев.

„ Когато встъпихме в служба имаше 0 утвърдени стратегии за 0 лева От август месец до момента има утвърдени 10 стратегии за 20 милиарда лева В момента за 2 стратегии общият запас е за 5 милиарда лева Тов а не е моя победа, обикаляме от месеци с представители от локалната власт, с регионалните шефове всички регионални градове, това е победа за всички нас. Аз осигурих една последователност, дадохме глътка въздух на дребните и междинни предприятия в обстановка на рецесия. Във фаза 2 постоянният кабинет би трябвало да разпределите тези средства по най-чистия и транспарантен метод. Може да разчитате на нас в същото време, в което сме на власт, да ви помогнем да осигурите тази по този начин желана последователност “, акцентира още Пулев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР