За случай на опасно шофиране в София информира БНТ. На

...
За случай на опасно шофиране в София информира БНТ. На
Коментари Харесай

Проверяват сигнал за кола на полицията в насрещното на Цариградско шосе в София

За случай на рисково шофиране в София осведоми Българска национална телевизия. На видеоклип се вижда автомобил със синя сигнална лампа да влиза в насрещното придвижване при започване на столичния бул. " Цариградско шосе " , като минава сред мантинелите. Според ръководителя на Европейския център за транспортни политики (ЕЦТП) Диана Русинова колата е на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

От полицията нито удостоверяват, нито отхвърлят, че става въпрос за техен автомобил. От Столична дирекция на вътрешните работи са съобщили единствено, че по случая се прави инспекция .

" Аз съм безусловно сигурна, че това е автомобил на Столична дирекция на вътрешните работи. Много постоянно сме го виждали този автомобил, който поставя камерите за скорост. На самите фрагменти ясно се вижда синия буркан, който стои от горната страна върху самия автомобил ", разяснява Русинова. По думите й станалото е доста жестоко нарушаване на разпоредбите. Тя показва, че на мястото има знак, който ясно демонстрира, че е позволено да се завие надясно. " Този лидер влезе в насрещното, мина върху пешеходната пътека, мина през разграничителния остров с цел да отиде насреща ", акцентира Диана Русинова.

Тя упорства каралият автомобила чиновник на реда да бъде дисциплинарно уволнен.
 Полицай блъсна пешеходка в Монтана
Полицай блъсна пешеходка в Монтана

Жената е умряла на място
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР