За следващия телевизионен сезон от Нова тв обмислят нов, модифициран

...
За следващия телевизионен сезон от Нова тв обмислят нов, модифициран
Коментари Харесай

Нова тв отмъква „Мастършеф“ под носа на bTV


За идващия ефирен сезон от Нова тв обмислят нов, модифициран вид на „ Мастършеф “.

 

След триумфа на „ Хелс Китчън “ в понеделник, когато за пръв път от години пред камерите се събра паметната кулинарна композиция Андре Токев, Петър Михалчев и Виктор Ангелов, следва предаване, в което тройката ще бъдат непрекъснато на екран, вместо да си гостуват понякога.

 

Предвид, че в продължение на две години от bTV държат на пауза кулинарното си шоу „ Мастършеф “, което феновете изгарят от неспокойствие да гледат, то от Нова тв са взели нещата в свои ръце. Предвид обстоятелството, че съперниците към момента държат лиценза, няма по какъв начин предаването за занимание готвачи да се излъчва там.

 



Това обаче не пречи да се измисли трансформация с друго име и да бъдат въведени някои промени, с цел да не се дублира напълно форматът. Идеята обаче е да се резервира кулинарното съревнование с трима съдии и мастъркласове, в които да бъдат представяни разнообразни техники за готвене. Разбира се основните настоящи лица остават Андре Токев, Петър Михалчев и Виктор Ангелов, както бе в първите три сезона на „ Мастършеф “.

 

Запознати издават, че понеделнишкият епизод на „ Хелс Китчън “ е бил тест за реакцията на публиката при ново събиране на екран на тримата началник готвачи, които в никакъв случай не са крили, че са близки и отвън работата. Мълвата носи, че Нова тв са почнали да обмислят по какъв начин да съберат тримата готвачи още откакто стана ясно, че bTV слага „ Мастършеф “ на пауза. 

 

Мненията за влизането на Андре Токев в „ Хелс Китчън “ напълно предстоящо са разнопосочни. Не бяха малко тези, които подлагаха на критика предаването, че дава поле за изява на някогашен пандизчия. От медията обаче са склонни да подценен недоволството в името на високия рейтинг на шоуто в понеделник.

 

„ Мастършеф “ или бъдещата му трансформация няма да е първото предаване, което Нова тв се готви да отмъкне от конкурентната bTV. Припомняме, че преди години тя взе от съперниците си хитовото „ Денсинг Старс “. Направи и шоуто за млади артисти „ Х Фактор “, откакто bTV пусна „ Мюзик айдъл “, а по-късно и „ Гласът на България “.

 

Да не пропущаме и фактът, че дълго време Господари на ефира се излъчваше по Нова тв, при все, че лицензът се държеше от bTV. За да не дублира оригинала, Маги Халваджиян реши адреналинките да са три, вместо две, само че на процедура предаването остана същото.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР