За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру вече се ...

За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру вече се

NOVA хвърля екзотичен модел срещу Натали Трифонова

За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру към този момент се е снимала за топсписания у нас. Модел е от пет години, като сбъдва детската си фантазия. Другата ѝ огромна цел била малкия екран и към този момент е в авоара ѝ. Екзотичната си хубост дължи на микс от гени – майка българка и татко нигериец.

Израснала е в ж.к. „ Люлин “ и е приключила испанска гимназия, а с днешна дата учи „ Неформално обучение “ в Софийския университет. В свободното си време се занимава професионално с танци. От понеделник Стефани ще буди наблюдателите на NOVA с прогнозата за времето.

" Аз съм доста безоблачен, положителен и ухилен човек. Винаги давам всичко от себе си. Старая се оптимално да бъда естествена. Нямам експеримент в телевизия, само че това няма значение, тъй като с всичко се свиква. “

„ Преживях контузия, която ме накара да осъзная от малка по-съществените неща в живота. Това е загубата на татко ми. Тежко е. Хората, които са претърпели нещо сходно, знаят, че времето не лекува. Свикваш с болката и я притъпяваш, в моя случай с усмивка и с това да продължа напред. Моята баба ми оказа помощ доста.

От малка искаше да имам повече обществени контакти, участвах в доста състезания за хубост и разнообразни гении. Тя беше индивидът, който ме построи. Много съм ѝ признателна! „ Трябва да оценяваш всеки един миг! Защото в никакъв случай не знаеш какво може да се случи на следващия ден! “ – това е най-същественият съвет, който тя ми е давала. “

Специалността, която уча, се занимава с педагогика, само че се концентрира върху по-различни способи на образование. Защото децата научават нещата по-просто посредством игри. Искам да имам школа за деца, да обучавам езици, да вземем за пример британски и испански, даже френски “, споделя Стефани.

„ Когато бях на 15 години още веднъж баба ми ме подтикна да потегли на кастинги. Твърдеше, че съм доста хубава. Първата ми изява беше в музикален клип. Оттам си потеглиха нещата, фотосесии, реклами за чужбина “, спомня си топмоделът.

„ Винаги съм желала да работя в телевизия, а нещата станаха доста ненадейно. Изключително признателна съм за опцията! “, безапелационна е тя.

Източник: marica.bg