За щастливо женения Петър Делев се знае, че е близък

...
За щастливо женения Петър Делев се знае, че е близък
Коментари Харесай

Жененият милионер Петър Делев люби порно актрисата Венета Шкодрова

За „ щастливо женения Петър Делев се знае, че е непосредствен до някогашния Министерство на вътрешните работи началник Бойко Рашков и екс катаджия №1 Тенчо Танев. Неотдавна 36-годишният предприемач, който с изключение на с къси панталони и спортни екипи се занимава и с произвеждане на „ зелена сила ” от фотоволтаици, бе изловен да разпуска в компанията на Рашков и Тенев.





Петър Делев с Бойко Рашков

Очаквано Петър Делев крие сластната си връзка с Венета Шкодрова, брачната половинка му даже не подозира къде потъват десетки хиляди от фамилните активи. „ Нормално е да прикрива креватните екшъни с Венета, не работи добре за имиджа да се обявява непосредственост до професионална компаньонка, която излиза много солено на спонсора си ”, разяснява пред негов другар, осведомен с драмата.



Петър Делев със брачната половинка си

Силиконовата секс бомба от Пловдив Венета се пробва да наложи обществен имидж на фешън дизайнер. 28-годишната компаньонка с ценови етикет „ 1000 лв. на нощ ” даже има личен фешън бранд, само че огромните пари за трансформиралото се в традиция ваканцуване в Дубай се изкарват по тил.



Шафрантията, която майните назовават „ новата Николета Лозанова ”, знае по какъв начин да източва похотта и портфейла на Петър Делев – коврата се хвали с ултра скъпия SUV-а на ламборгини – Urus, платен от димитровградчанина за 500 000 лв.. Освен това Венета има още няколко автомобила от елитни марки, а разходките в Дубай се броят единствено за добре прекаран уикенд.

Според нейни приятелки перверзната секс играчка на Петър Делев даже сама не има вяра на легендата, че дизайнерка, която ще успее да пробие на пазара със своя марка. Венета няма илюзии коя е и какво би трябвало да поема, с цел да върви бизнесът. Цената от 1000 лв. за обслужване на нощ приказва сама по себе си.

Шокиращо е, че секс машината може и да не успее в стилния бизнес, само че към този момент съвсем професионална порно актриса. Наскоро в международния уебсайт за мръснишки видеа „ Хамстер ” беше пуснат анонс за иден неин филм, от който ви предлагаме скрийншот, като на лентата виждаме проява на секс уменията ѝ с клиенти.

В съкровен проект за бръмчалката вървят какви ли не злословия.



Според пловдивчани Венета Шкодрова била новата държанка на Димитър Андонов, брачен партньор №2 на Мара Отварачката. Баровецът от Благоевград даже ѝ купил къща в Гърция, подпомагал бизнеса ѝ с парцалки и я водел по скъпи ваканции в Дубай, Турция, Мароко и Италия. За страдание на Димитър Андонов и Петър Делев джукесата имала още неколцина „ спонсори ” – да вземем за пример предприемачът Адел Хомси Сахтура, производител на фармацевтични и химически артикули и добавки и притежател на „ Адифарм ”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР