За шеста поредна година фондация За Нашите Деца“ даде старт

...
За шеста поредна година фондация За Нашите Деца“ даде старт
Коментари Харесай

Тази Коледа чудесата правите вие!

За шеста поредна година фондация " За Нашите Деца “ даде старт на благотворителната акция " Тази Коледа чудесата вършиме Вие! “. Това издание цели да ангажира и въодушеви чиновници на огромни и дребни компании да подарят късмет за щастливо детство в семейство на още стотици деца, за които Коледа няма особено значение, а е просто един ден от календара.

" Тази Коледа чудесата вършиме Вие! “ е една по-различна благотворителна акция. На уеб страницата на акцията ние предлагаме 12 забавни хрумвания за коледна веселба, посредством които чиновниците на обществено виновни компании могат да опознаят сътрудниците си, да усетят коледния дух, да се забавляват и в същото време да оказват помощ за това повече деца да усетят същинския дух на Коледа.

Tази година измежду предложенията място са намерили и някои нови попълнения, които потвърждават, че да правиш положително е елементарно и доста, доста занимателно. Mислили ли сте си, да вземем за пример, какъв брой радостно би било да си припомните някое-друго хоро...и то в офиса? Или пък да си спретнете една спонтанна Зимна олимпиада...пак всред бюрата, секциите и компютрите в офиса. Можете да премерите сили с сътрудниците на канадска битка със зимни ръкавици, да покажете бързоходските си умения в надпреварване с коледни чорапи или пък да си измислите конкуренция по ваш усет.

Като приказваме за усет - какво по-хубаво от луксозна софра за Коледа? Съблазнете сетивата си и превърнете елементарната отмора за обяд в същинско прекарване...с мирис на ябълки, мирис на канела, топъл шоколад, баница с шансове и доста други кулинарни изкушения, приготвени персонално от вас и вашите сътрудници. 

За тези, които обичат да изявяват гениите си (или просто да се изявяват) – покажете своя артистичен гений на празнично караоке или комедиен следобяд, разкажете пред сътрудниците си обичани радостни и необикновени истории и превърнете офиса си в сцена на смеха и заниманието! Коледното въодушевление, обвързано с идея, сигурно би предиздвикало доста хора да донесат китарата си в офиса, да покажат ръчно направена кутия, авторска картина, фрагменти от изумителни спортни умения или друго свое причудливо занимание.

На уеб страницата ще откриете всяка самодейност, съпроводена от пакет с нужните за организирането й материали.

Споделената страст и желанието да помогнем от сърце са в основата на триумфа на " Тази Коледа чудесата вършиме Вие! “. Над 80 обществено виновни компании се включиха в досегашните издания на акцията. Миналата година набраните повече от 40 000 лева бяха вложени в услугите по попречване на раздялата на новородени и техните фамилии, предоставяни от фондацията.

Вярваме, че тази година ще реализираме повече!

Помогнете на повече деца да изживеят магията, наречена семейство! Включете се на 02/ 980 70 58 или [email protected], тъй като Тази Коледа чудесата вършиме Виe! Инициативата се организира с медийната поддръжка на Plovdiv24.bg .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР