За сферата на печатните и рекламните комуникации периодът от 2

...
За сферата на печатните и рекламните комуникации периодът от 2
Коментари Харесай

Единственото изложение за печат и реклама COPIS 2018 с разширено и по-мащабно издание

За сферата на печатните и рекламните връзки интервалът от 2 до 4 октомври ще бъде най-важният за 2018 година За 7-и път в Интер Експо Център ще се организира COPIS – единственото ревю в България, насочено към най-новите трендове и развиването на технологиите в сектора. В наличието на едни от най-успешните компании, събитието ще разгърне капацитета си, надхвърляйки досегашните си мащаби. Тазгодишното издание ще е впечатляващо и още по-интригуващо и с помощта на обстоятелството, че COPIS 2018 ще се организира редом с първото издание на ТМТ Експо – ревюто за текстил, машини и технологии.
„ Поради огромния интерес за присъединяване в COPIS отворихме още една, трета изложбена зала “, означават уредниците. И през тази година форумът ще бъде пресечна точка за сектора, платформа за разширение на бизнеса, почва за посяване на хрумвания и територия за показване на най-модерните технологии. Последното издание бе белязано от 35% растеж в визитата. „ Форумът е индикатор за динамичността в бранша “, разясниха през 2017 година присъстващите.

С главно значение за Югоизточна Европа
Изпълвайки изложбените зали на Интер Експо Център с палитра от цветове, благоприятни условия и високотехнологични хрумвания, COPIS е определян като главен конгрес за Югоизточна Европа. Ежегодно той дава изключителна по рода си опция на специалисти, компании и водачи в сектора да основават контакти и да построяват визии за развиването на производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама.
И през 2018 година събитието ще илюстрира последните софтуерни постижения при печата, дигитализацията и ръководството на процесите в графичната промишленост, консолидираното на цифровия щемпел в маркетинговия микс, най-актуалните благоприятни условия, които дават AR и VR технологиите за рекламистите, както и доста други нововъведения.
ТМТ Експо – за първи път!
Влиянието на цифровия щемпел в текстилната промишленост намира най-естественото си място в ТМТ Експо – ревюто, отдадено на материалите и технологиите в този отрасъл. Мащабното събитие, което е с първостепенно значение за бранша, ще се организира от 2 до 4 октомври, редом с COPIS. Симбиозата сред двете събития, които ще заемат обща повърхност от 10 000 кв.м, е причина за основаване на професионална атмосфера от най-високо равнище.
Допълнителна информация за COPIS 2018 ще откриете на copi-s.bg, а всичко за ТМТ Експо ще намерите на tmtexpo.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР