За Северозапада и Западна България единственият шанс от еврофондовете да

...
За Северозапада и Западна България единственият шанс от еврофондовете да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Партията на посредниците строши всичко

За Северозапада и Западна България единственият късмет от еврофондовете да се сдобиете с първокласен живот. България е единствена от всички страни не беше орязана след излизането на Англия от Европейски Съюз от средства, в противен случай получи с 2 милиарда повече - с помощта на нас. Имахме най-хубавото председателство на Европейски Съюз, единствено в България пристигнаха всички водачи. Нямаше един отсъстващ. Защото бяхме положителни, доста положителни, издействахме си влизане в чакалнята на Еврозоната и влизане в банковия съюз. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Плевен при откриването на акцията за предварителните парламентарни избори.
 
В момента България е получила нула средства. Представете си каква неначетеност, има лобиране единствено за частни ползи. От всеки литър бензин и нафта 1, 20 отпътуват за Швейцария. Те ви грабят от всичко. Цените на питателните артикули за година и половина порастват с огромни проценти. Това е най-лесната акция е за ГЕРБ, тъй като обстоятелствата приказват. При Бойко нафтата беше 2 лв., бензина, 2,20 лева при вас е 3,70 лева Газа беше 35 лв., в този момент е 300 лв..

Нищо не се е подобрило, всичко се е строшило. Едвам стигнах до Плевен. А " Хемус " щеше да е подготвена - до Плевен. Защо си го причинихме това като българи? Нещо повече, ние оставихме в нарочна сметка 1 милиарда лева, с цел да я достроят. Най-голямата им горделивост е, че стопираха " Хемус " и пътя " Русе-В.Търново! 4 милиарда 760 млн. са изтекли от България за 5 месеца. Затова тази Партия на медиаторите би трябвало да бъде побеждавана. Вместо да надградят направеното, те унищожиха всичко направено. Днес Министерски съвет дава на " Булгаргаз " 800 млн., с цел да могат да купят газ. 30 % отиват за медиаторите - 30 млн. дневно излизат поради тази партия. Българите седят, слушат им лъжите и не могат да повярват. 
 
Наложи се всички наши участници в ГЕРБ да носят фактурата с румънската посредническа компания и я оставят на публицистите - като дойдат (от Политическа партия, бел. ред.) да ги питат. 
 
Кой ще ги върне тези пари по-късно, при тази неработеща стопанска система. Дотираме газа, дотираме тока, дотираме храните, дотираме всичко - такова перпетум мобиле аз не знам. За България и българите остават отговорностите - тези желаят още малко да ви бъркат в джобовете. Това е Партията на медиаторите. 
Вие единствено би трябвало да показвате направеното. За две години една къщурка за птиченца не направиха, една велоалея няма направена. Две години минаха - няма един метър автомагистрала, а обещаваха по една автомагистрала на година. 
 
Едни и същи клишета, едни и същи неистини. Ето по този начин крадат парите от медиаторите (Борисов демонстрира схема). Превеждат на румънска компания - 100 % благосъстоятелност на " Газпром ". Те превеждат на компания на " Газпром " в Швейцария и оттова отива в " Газпром ". Какъв дебат, какво да спорим? Но никой публицист не ги пита - това по този начин ли е. Ето ги фактурите, с които с вашите пари са се разплатили с медиаторите. Ето по какъв начин крадат с нафтата и бензина. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР