За сериозни мерки в Пирогов да запазят сигурността на ранената

...
За сериозни мерки в Пирогов да запазят сигурността на ранената
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Цивилни ченгета пазят простреляната с Алексей дама

За съществени ограничения в " Пирогов " да запазят сигурността на ранената жена, участвала на убийството на Алексей Петров, научи Lupa.bg. Цивилни ченгета бдят пред операционната, и гледат изкривено всеки, който се навърта в коридорите. В цяла София се стопират и ревизират коли.

Простреляната жена се явява главен очевидец на зверското закононарушение и криминалистите се опасяват да не би убийците да я потърсят в незабавната болница. 

По наша информация дамата е видяла доста ясно килъра и е съумяла да го опише на проверяващите. После обаче поради загубата на доста кръв положението й внезапно се влошило.

По първична информация жертвата е причакана с кола, като опитът е бил да се убие и дамата до него.  Алексей е умрял най-вероятно още от първия изстрел. Трактора е бил с трима души защита.

Lupa.bg видя, че в цяла София се ревизират коли, към този момент криминалистите знаят от видео камери с каква кола са се отдръпнали убийците. 

Най-вероятно в закононарушението са взели участие двама души, нищо че приятелката на Алексей Петров е споделила за един. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР