За сериозен завой в политиките и регулациите, които предвижда Зелената

...
За сериозен завой в политиките и регулациите, които предвижда Зелената
Коментари Харесай

Емил Радев: ЕНП ще поиска ревизия на забраната за двигателите с вътрешно горене

За сериозен завой в политиките и регулациите, които планува Зелената договорка на Европейски Съюз, осведоми евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев.

„ Предстои Европейската национална партия да изиска проверка на възбраната за мотори с вътрешно горене. Тя би трябвало да отпадне “, безапелационен бе българският евродепутат, като напомни за проектите възбраната да стане факт от 2035 година „ Въпросът даже не е дали ще се купуват електрическите коли, а какво следва, като се купят, в случай че липсва задоволително инфраструктура за зареждането им или се претрупва електрическата мрежа “, посочи Емил Радев. Той посочи, че идващите месеци ще бъдат решаващи за преразглеждането на Зелената договорка и предвижда, че ще се създадат крачки обратно и по други тематики в региона на законодателството за климата, които засягат енергетиката и селското стопанство.

Относно ролята на Европейската национална партия в новия Европарламент Радев увери, че като първа политическа мощ тя ще образува новото болшинство. „ Групата на социалистите към този момент удостовери, че ще се включи, както и че ще поддържа водещия ни претендент за ръководител на Европейската комисия Урсула декор дел Лайен. Очаквам това да създадат и либералите. Ако се причислят и европейските консерватори, ще имаме солидно болшинство “, разяснява евродепутатът пред членове на организацията на ГЕРБ във варненския регион „ Приморски “. Той добави, че чака до седмица групата на ЕНП да се усили още, а Роберта Мецола да бъде избрана отново за ръководител на Европейския парламент на първата сесия в средата на идващия месец.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР