За седмица във Видинска област са извършени 87 проверки за

...
За седмица във Видинска област са извършени 87 проверки за
Коментари Харесай

Игрална зала във Видин е единственият обект със 100% ваксиниран персонал

За седмица във Видинска област са осъществени 87 инспекции за съблюдаване на противоепидемичните ограничения в разнообразни обекти, заяви доктор Искра Илиева от РЗИ.

От 4 до 10 октомври в инспекциите са взели участие независимо и взаимно представители на РЗИ, Министерство на вътрешните работи, Българската организация за сигурност на храните /БАБХ/, Общинските администрации. Дванадесет от всички инспекции са били взаимни с РЗИ.

За последната седмица са тествани 34 заведения за публично хранене, 43 търговски обекта, пет обекта с публично предопределение и 12 други. Няма издадени наставления, протоколи и разпоредби, както и наложени административни санкции.

Към днешна дата в РЗИ - Видин има подадено единствено едно заявление от обект, с изцяло приключен имунизационен цикъл на персонала-Игрална зала в дунавския град.
свързани новини3615на 10.06.2021
Поради обстоятелството, че работещите в него няма по какъв начин да осъществят надзор дали посетителите са имунизирани или преболедували COVID-19, то обектът не е получил позволение да работи без ограничаване на потенциала, сподели доктор Илиева.

Така на процедура в Област Видин РЗИ не е издавала позволение за работа без ограничавания на потенциала на нито един обект.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР