За същото деяние вината си е признал 42-годшния Красимир К

...
За същото деяние вината си е признал 42-годшния Красимир К
Коментари Харесай

Две години затвор за сливналия, задигнал 250 лира дизел


За същото действие виновността си е признал 42-годшния Красимир К от Сливен. Той е получил условно наказване в размер от 2 година, изтърпяването на което да бъде отсрочено с изпитателен период от 3 година Това е по този начин, тъй като Красимир К. е направил горепосоченото действие, само че не в изискванията на рисков рецидив.
Споразумението, което е утвърдено от Окръжен съд - Сливен е дефинитивно и има силата на влезнала в законна мощ неоправдателна присъда.

Припомняме, че Радостин С. е обвинен и по друго досъдебно произвеждане за това, че на 02.10.2017 година, на км. 245 от Автомагистрала " Тракия ", в землището на село Омарчево, общ. Нова Загора, при изискванията на рисков рецидив, лишил от товарен автомобил със сръбска регистрация,чужди движими движимости - 200 литра дизелово гориво, от владението на сръбски жител, без негово единодушие, с желание незаконно да го присвои, като заварен на мястото на произшествието, използвал заплашване с револвер, с цел да резервира владението върху откраднатото гориво.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР