За съжаление всяка среща на института с представители на държавата

...
За съжаление всяка среща на института с представители на държавата
Коментари Харесай

Института за пътна безопасност: „Представители на държавата” се държат като махленски скандалджии

За страдание всяка среща на института с представители на страната се трансформира в конфликт на друго мислещи хора, а не на диалог със съидейници.
При толкоз значима тематика, засягаща директно националната ни сигурност тези така наречен „ представители на държавата” се държат като просташки скандалджии. Този вид държание демонстрира единствено едно, персонална нерешителност в личната си непросветеност, изразяваща се в откровена експанзия.

Това се споделя в публична позиция на Института за пътна безопасност”. От там означават: В системата на сигурността има хора, които желаят и могат освен да чуят нашите думи, а и да ги схванат. За това обобщаващите думи на зам. министър Ципов, че „ новите закони могат да влязат в действие най-рано в края на 2019 година” звучат скандално. За хората това значи единствено едно още 700 починали по нашите пътища. Това незаконно бавене ни прави единствено по-мотивирани и още по-активни в нашата работа.

Уважаеми ръководещи, страната не е свещена крава не е кумир в краката на които да поставяме жертвите от пътнотранспортни катастрофи. Държавата е и би трябвало да бъде инструмент в ръцете на грамотни и доброжелателни хора. Когато едно държавно управление не служи на народа си рано или късно народа го трансформира.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР