За съжаление, Вашата коса е едно от първите неща, изложени

...
За съжаление, Вашата коса е едно от първите неща, изложени
Коментари Харесай

Тази смес се направи чудеса с косата, миглите и веждите ви

За страдание, Вашата коса е едно от първите неща, изложени на отрицателното въздействие на околната среда. Независимо дали Ви харесва или не, тя става слаба, тънка и най-лошото нещо - стартира да пада.

Усмихнете се! Ние ще Ви споделим тайната на съвършената коса.

Вероятно сте чували за многочислените изгоди от рициновото масло, което е едно от най-ефективните естествени средства, изключително при положение на проблеми с косата и кожата.



Това масло е известно с високото си наличие на омега-9 мастни киселини, протеини, минерали и витамин Е. То подхранва косата, фоликулите, подтиква растежа на миглите, веждите и косата.

В допълнение, това прелестно масло е богато на триглицериди - ненаситени мазнини, тъй че има мощни анти-стареене свойства. Известно е, че лекува гъбички, микроби, разнообразни инфекции и предотвратява възникването им.

И това е забавно - С буйна грива и на 70, в случай че учените съумеят да озаптят синтеза на простагландин D - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Как да извършите косата си гъста

СЪСТАВКИ:
30 капки сок от чесън
40 мл пантенол
60 мл рициново масло

ПОДГОТОВКА:
Смесете трите съставки: чесън, пантенол и рициново масло. Изсипете получената примес в резервоар, изработен от мрачно стъкло - тъй че да се съхранява по-дълго.



ПРИЛОЖЕНИЕ:
Прилагайте продукта в корените на косата и разтривайте скалпа за един час преди измиване 3 пъти седмично. За най-хубави резултати, носете шапка коса и сложете забрадка от горната страна. Под въздействието на топлината, чудотворната примес се всмуква по-добре.



Също по този начин, тази примес служи като серум за напредък на миглите и веждите. Нанасяйте малко върху веждите и миглите всяка вечер благодарение на четката от остаряла серпантина.



Само след две приложения ще забележите резултати - здрава, лъскава коса. Един месец по-късно тя ще стане по-гъста и ще престане да пада.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР