„За съжаление в последните 6-7 месеца МВР се е концентрирало

...
„За съжаление в последните 6-7 месеца МВР се е концентрирало
Коментари Харесай

Гешев искал да работи в синхрон с МВР, а не да се води война срещу прокуратурата

„ За страдание в последните 6-7 месеца Министерство на вътрешните работи се е концентрирало главно към едно-две неща, което води до липса на положителни резултати и взрив на престъпността, в областта на проведената престъпност. Виждате хакерски офанзива против журналистически уеб сайтове, което е извънредно притеснително за свободата на словото, взрив на битовата престъпност, взрив на телефонните измами “, добави той и съобщи още, че в сегмента, който е значим за прокуратурата – битката за престъпността, се надява на синхрон в работата с органите на Министерство на вътрешните работи.

„ Защото би трябвало да бъде ясно - органите на Министерство на вътрешните работи са тези, които проверяват и разкриват закононарушенията и по-късно се рапортува на прокуратурата. Без Министерство на вътрешните работи да проверява закононарушения няма по какъв начин прокуратурата да внесе обвинителен акт и надлежно да бъде осъден съответния причинител “, разяснява още обвинител №1.

Главният прокурор пожела триумф през днешния ден на Народно събрание, като съобщи, че се надява най-сетне да бъде определено постоянно държавно управление, тъй като пред българския народ и пред българската страна стоят съществени въпроси - пандемията, икономическа, обществена рецесия, цената на тока. Трябва непоклатимост, сподели Гешев преди да влезе на съвещанието на Народно събрание, на което би трябвало да бъде гласувано новото държавно управление.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР