За съжаление разделението и противопоставянето не подмина празника. И днес

...
За съжаление разделението и противопоставянето не подмина празника. И днес
Коментари Харесай

Нинова в поздрав за 22 септември скастри Денков и Йотова за нападките на празника

За страдание разделянето и опълчването не подмина празника. И през днешния ден ли намерихте да се карате за порциите във властта? Това се споделя в коментар на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова , публикуван от пресцентъра на партията.

В приветствие към народа за Деня на независимостта Нинова акцентира, че точно на празника вицепрезидентът Илияна Йотова , а министър председателят . Тя добавя, че тематика на нападките са службите и кой да ги употребява като инструмент, надали в името на независимостта на страната ни.

" Смирете се най-малко за 24 часа! Замълчете най-малко през днешния ден от почитание към хората, които преди 115 година са мислили единствено за България ", зове тя.

В началото на изказването си, преди да захапе премиера и вицепрезидента, корнелия честити празника на българския народ. " Независимостта е най-голямото благосъстояние. Само самостоятелни хора могат да взимат смели решения в интерес на народа си. Такива са нашите предшественици, които преди 115 година ни направиха свободни. Нека прочетем уроците на историята и те да ни върнат самочувствието на горделив и можещ народ ", приканва тя.
 За самостоятелност и от патриотарските легенди, прикани Денков
За самостоятелност и от патриотарските легенди, прикани Денков

Когато българите се обединят, никой и нищо не може да ги спре, посочи премиерът
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР