За съжаление посрещаме Архангеловден - Празника на Българската полиция, с

...
За съжаление посрещаме Архангеловден - Празника на Българската полиция, с
Коментари Харесай

Христо Терзийски :За съжаление посрещаме празника на Българската полиция с тъжната новина за загинал български полицай

За страдание посрещаме Архангеловден - Празника на Българската полиция, с тъжната вест за умрял български служител на реда, съобщи депутатът от Политическа партия ГЕРБ-СДС Христо Терзийски.

" През миналата година загубихме почтени полицейски чиновници, които с живота си потвърдиха какво значат понятията чест и дълг. Да сведем глави и изразим своята респект към всички служители на реда, пожертвали живота си, отстоявайки една от най-трудните, само че и най-достойни специалности! ", сподели още Терзийски.

Във времена, в които полицейската специалност се сблъсква с редица провокации, в които системата на Министерство на вътрешните работи постоянно е подложена на политически напън или на недомислени опити от некомпетентни ръководители, чиито решения водят до безпорядък и даже до загуба на човешки животи, да запазиш професионалната си мотивация в работа към обществото, е едно от най-важните измерения за дълг и професионализъм, уточни някогашният вътрешен министър.

" Затова хилядите почтени служители на реда не престават съзнателно да извършват отговорностите си, като ежедневно рискуват живота си в противодействието на престъпността. И по тази причина този тежък, само че доблестен професионален път, се трансформира в персонален избор за доста младежи, решени да се посветят на полицейската специалност.

В днешния печален за България ден, на всички тях поисквам здраве, сили и кураж! Вие, сътрудници, сте същинското лице на полицейската специалност! ", безапелационен е Терзийски.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР