За съжаление, не всички политици са мислили така през годините,

...
За съжаление, не всички политици са мислили така през годините,
Коментари Харесай

Столичната община подписа договор за доставка на 8 метровлака за трета линия

За страдание, не всички политици са мислили по този начин през годините, уточни Фандъкова и добави, че и сега има обжалване за метрото през регион " Слатина ". Ние имаме цялостна подготвеност да стартира строителството с определени реализатори и готови процедури, само че за жалост две процедури се апелират и би трябвало да чакаме решението на съда, изясни кметът.

Към сегашния миг трета метро линия е с 12 метростанции и дължина от 12 км. Линията свързва кв. " Горна Баня " с кв. " Хаджи Димитър ", през кв. " Овча Купел " и централната част на града. В ход е строителството на три нови станции по бул. " Вл. Вазов ". Предстои започване на строителството на отклонението през ж.к. " Слатина " до бул. " Цариградско шосе " (с 6 нови метростанции). По този метод до 2026 година трета линия ще наброява 21 метро станции.

Новодоставените осем влака от Дружество по закона за отговорностите и договорите (ДЗЗД) " Симетро София (обединение на СИМЕНС МОБИЛИТИ ЕООД - България, СИМЕНС МОБИЛИТИ АВСТРИЯ и НЕВАГ С.А - Полша) ще бъдат оборудвани със системи за ръководство и сигурност, съвместими и работещи с инсталираните системи и съответното пътно съоръжение на Трета метролиния, показват от общината.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР