За съжаление не можем да твърдим, че пандемията си отива,

...
За съжаление не можем да твърдим, че пандемията си отива,
Коментари Харесай

Михаил Околийски: Ваксиналното покритие у нас е едва 10%

За страдание не можем да твърдим, че пандемията си отива, темповете на в България са доста ниски, сподели пред бТВ представителят на Световната здравна организация у нас. Ваксиналното покритие у нас е 10%, което дава съображение да мислим, че вирусът през есента може да се върне. Ваксинацията по света наближава 50% и там към края на годината може да се приказва за.

Версиите по какъв начин се е появил вирусът се ревизират. Останаха скрити някои от клиничните данни - по какъв начин и по кое време са били лекувани хората в първия миг. Тези данни би трябвало да бъдат споделени от Китай, с цел да се проучва какво се случи.

Защитата ни наесен зависи от това по какъв начин се оправяме сега. Миналата година хората се успокоиха през лятото, до момента в който ние от СЗО предупреждавахме, че през есента ще има пик.
 Еврокомисар Стела Кириакиду ще се срещне с министър Стойчо Кацаров Еврокомисар Стела Кириакиду ще се срещне с министър Стойчо Кацаров
Утре, 17 юни, европейският комисар по въпросите на опазването на здравето и сигурността на храните Стела Кириакиду ще бъде на посещаване в Б...

Трябва да наваксаме с имунизирането, имаме невисок,само 20%, имунизиран медицински личен състав и невисок растеж на имунизиране при възрастните хора. Трябва да има целенасочени послания за имунизирането към целеви групи.

В Плана за възобновяване и развиване нямаше нищо по тази причина по какъв начин страната да се оправи с пандемията и с идването на нови патогени, или най-малко в първичния му вид.

Препоръчваме на хората, минали през ковид би трябвало да са в непрекъсната връзка с персоналния си доктор, с цел да наблюдават положението си.

Смятам, че разхлабването на ограниченията у нас е добър ход, хората би трябвало да се върнат към нормалността. Започна и към този момент агитиране за имунизирането.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР