За съжаление на никого не му е до празник, защото

...
За съжаление на никого не му е до празник, защото
Коментари Харесай

Доц. Стойчев: Борисов направи много, сега живеем по-добре отпреди 10 години

За страдание на никого не му е до празник, тъй като разделянето е толкоз огромно, че сме се докарали до такава степен да не можем да живеем дружно. Мога да кажа, че живеем в нов Вавилон, защото приказваме на един език, само че имаме поради разнообразни неща. Това разяснява в утринния блок на bTV политологът доцент доктор Стойчо Стойчев.

,,Борисов към този момент направи поръчка, че ще се отдръпва, с цел да се грижи за партията си – от дълго време се търсеше някакъв подобен процес. Според мен той направи доста за България, мъчно може да се каже, че нищо не е било или че тези 10 години са били ужасни. Определено живеем по-добре в този момент, в сравнение с преди 10 години. Аз като учител мога да кажа, че 60-70 % от студентите ми идват със лични коли, а по мое време, когато аз бях студент, всички идваха с 280'', изясни още доцент Стойчев.

Според политолога фундаменталната неточност на Борисов е била пренебрежителното отношение към хората, които са му врагове и които го ненавиждат.

Няма революционна конюнктура в страната – хората вървят на море, по курорти, всичко живо си почива, добави той и означи, че най-движещата сила в България е омразата.

,,Ще имаме все по-фрагментирани парламенти, равни по брой депутати и партии. Когато имате 3-4 партии от един диаметър, това значи, че ще би трябвало да се работи с многопартийни болшинства, би трябвало да свикнем и с безпринципни коалиции'', посочи в умозаключение доцент Стойчев и разгласи, че не се възприема като "политолога на ГЕРБ ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР