За съжаление, можем да не ги забележим или да не

...
За съжаление, можем да не ги забележим или да не
Коментари Харесай

Ето защо въпреки всички усилия и желание не напредвате в живота!

За страдание, можем да не ги видим или да не разберем какво значат


Ключ към разбирането на протичащите се събития е нашето самочувствие. Ако усещаме паника, неодобрение или тъга, може би по този метод организмът ни желае от нас да опитаме нещо ново.

Страхувате се да ходите на работа

Прекарваме на работното си място минимум 1/3 от денонощието и възприятието на боязън, когато се събуждате или в края на уикенда, е обезпокоителен признак. Постарайте се да установите кое провокира опасения у вас и направете проект да измененията обстановката.

Живеете в предишното, мечтаете за бъдещето

Когато се пробвате да се концентрирайте върху „ по-добрите времена ” – били те в предишното или в бъдещето, вие подсъзнателно бягате от сегашното. Няма нищо неприятно в това да мечтаете. Но в случай че фантазиите заемат мястото на дейностите, пораждат проблеми.

Околните ви споделят да се отпуснете

Когато едно и също известие се появява от другари и познати, е добре да изясните какво стои зад него. „ Отпусни се ” е своето рода синоним за „ приключваш с това ” в актуалния свят. Ако го чуваме още веднъж и още веднъж, значи с две ръце сме се хванали за нещо, с което от дълго време е трябвало да се разделим.

Завиждате на непознатите триумфи

Завистта е симптом на неодобрение от личния живот и тя няма никакво отношение към достиженията на другите. Трудно е да се радваме на нечий триумф, когато усещаме, че сме заседнали на едно място. Вслушайте се в своята злоба. Какво в действителност ви споделя тя?

Събуждате се изтощени

Ако се събуждате изтощени, евентуално сте недоволни от нещо. Постоянната отмалялост алармира за напрегната вътрешна битка, както и за това, че не е по силите ни повече да се сражаваме и сме подготвени да признаем провалянето си. Вместо да се предавате, постарайте се да изясните по какъв начин да се върнете в правия път.

Нервничите

Острота предпочитание да извършите нещо и да отидете някъде, приказва, че не позволявате на креативните си сили да се разпрострат. Неспособността да получавате задоволство от това, което вършиме, и да седите умерено, е предизвестие от организма ви, който крещи: „ Време е за промени ”.

Клюкарствате

Клюките са метод да проектирате върху някого другиго работата, която би трябвало да свършите в личния си живот. Когато идващия път се поддадете на сплетните, просто се запитайте от какво бягате по този метод. Ще разберете, че осъзнаването и приемането са доста по-продуктивното решение.

Всичко ви нервира

„ Не се пали за дреболии ” – това е отличен лозунг, само че в случай че за вас е неосъществим за осъществяване, значи е време да се замислите. Вие се заяждате е близките, тъй като ви се коства, че някой непрекъснато „ се дъни ”? Може би е по този начин, само че най-вероятно това са „ издънките ” на личното ви усещане. Щастливите хора не се нервират за нелепости.

Постоянно имате доиш интуиции

Очакването на неприятното води до това, че рано или късно то се случва. Не можете постоянно да знаете къде ще паднете, с цел да си постелете мекичко. Затова не се тревожете за бъдещето и се концентрирайте върху това, което вършиме сега.

Смятате, че заслужавате повече

Ако сте осъзнали, че в живота има нещо по-значително, най-вероятно стартират да се появяват нови благоприятни условия на хоризонта. Бъдете открити за всичко, което разпалва въображението, творчеството и пристрастеността ви, и го последвайте. Именно от това имате потребност.

Решението за измененията може да бъде взето незабавно. Но самите те не се случват бързо. Не позволявайте на никого и на нищо да ви попречи да се движите напред. Дори и най-малката крачка може да ви избави от отрицателните страсти и да ви приготви за огромните промени.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР