За съжаление много пъти се случва така, че истинската сила

...
За съжаление много пъти се случва така, че истинската сила
Коментари Харесай

Игрите на съдбата: Поли и Мохамед от "Един за друг" минали през ада, за да стигнат в рая

За страдание доста пъти се случва по този начин, че същинската мощ на една връзка се тества в тежки моменти на тестване. 

Именно през такива са минали и Поли и Мохамед - едни от участниците във втория сезон на " Един за различен ". За това стана ясно по време на едно от тестванията, в което двамата описаха за един от най-тежките моменти в взаимния си живот.

Виж още: Тяна от " Един за различен " с прочувствено обръщение и коя звезда от " Откраднат живот " е родственик на Иво 

Преди години Мишо, както го назовават в шоуто, получава инсулт. " Животът ми се срина. Имах сполучлив бизнес, а в един миг нямах пари да си купя една кутия цигари ", изясни Мохамед. Той се сринал - и здравословно, и душевен, и физически. Било мъчно да го гледа човек, камо ли да е до него.

Виж още: Цвети Стоянова с доста благ кадър и обръщение за своята баба, само че и една новина 

Но Поли не се отхвърля и за секунда и му оказва помощ да излезе от дупката, подкрепяйки го както може. " Той беше доста зле. Успях да го върна към живота. Да стартира да се радва и да преодолее компликациите ", споделя тя.

Днес всичко е зад тила им и с чисто сърце могат да кажат, че имат извънредно благополучен живот.  

Виж още: Коронавирус равносметка: Луиза Григорова със суперсили! Как работи карантината на духа ѝ?

Поли и Мохамед се срещат преди 9 година в арабски ресторант. Нежната половинка на двойката е запленена от DJ-я на заведението, който година по-късно става неин брачен партньор и татко на детето им. Семейството на две религии живее Перник, родния град на Полина, описваща себе си като " най-гордата перничанка ". Двамата работят в фамилната компания, която се занимава с безразрушителен надзор. Влизат с цел да преживеят нещо ново, мощно и прелестно като страст.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР