За съжаление, инцидентите със самолети в страната се случват по

...
За съжаление, инцидентите със самолети в страната се случват по
Коментари Харесай

Борисов: Който години е бил шеф на ВВС, също да поеме вина за инцидентите със самолети

За страдание, случаите със самолети в страната се случват по време на подготовка. Така отговори министър-председателят Бойко Борисов на журналистически въпрос във връзка авиационния случай, при който военнотранспортен хеликоптер преряза жици на електропровод и кацна спешно край Цалапица.
„ Хубаво е някой да поеме виновността и да каже - толкоз години съм бил началник на Военновъздушни сили (намек към президента Румен Радев - бел.ред), несъмнено и аз имам виновност. Не, единствено държавното управление, единствено Борисов, единствено министъра “ , съобщи министър председателят, представен от държавния пресцентър. Той добави, че сходни случаи има и в други страни.
Борисов посети ремонтираната Професионална гимназия по селско и горско стопанство в Кърджали. Пред публицисти той разяснява настоящи тематики.
Премиерът сподели, че разпоредил на кмета на Царево да задържи осъществяването на решението на Общинския съвет за Силистар, в качеството си на водач на партия ГЕРБ, а не на министър-председател. По-рано денем от Българска социалистическа партия излязоха с позиция, че той не може да направи това, защото е в пълномощията на регионалния шеф.
Борисов се аргументира с това, че осъществяването на това решение би трябвало да стане, когато бъде изяснено какви са тъкмо претенциите на еколозите, съобщи БНР. Все още той не е разговарял в качеството си на министър председател с регионалния шеф на Бургас, който към този момент има пълномощията да спре осъществяването на решението на Общинския съвет, само че обществеността би трябвало да бъде успокоена, беше безапелационен Борисов.
Той разяснява и изказванията, че Турция е подготвена да строи атомна централа покрай нашата граница на Южното Черноморие.
" Нямам такава информация ", сподели той. В същото време изясни, че има интерес от турска страна да се изкупува ток от АЕЦ " Белене “, в случай че атомната централа бъде издигната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР