За съжаление и днес след разговора ни с премиера има

...
За съжаление и днес след разговора ни с премиера има
Коментари Харесай

Полицаите продължават протестите, правителството няма да увеличава заплатите им

За страдание и през днешния ден след диалога ни с премиера има схващане, само че няма решение за жалост за увеличение на чиновниците в Министерство на вътрешните работи с 20%, изрично ни беше декларирано. Това съобщи ръководителят на НСПС „Огнеборец“ Венцислав Станков, съобщи БГНЕС.

Въпросът остава провесен, ще се водят договаряния вероятно от средата на годината да бъдат увеличени възнагражденията, с което ние не сме съгласни. Второ, при почналите промени и разбор за активността на Министерство на вътрешните работи и следващи промени, да бъдат включени представители на синдикатите и на МФ. Според Петков и съгласно нас е редно да има външни представители, които да създадат справедлив разбор на активността на Министерство на вътрешните работи и да се вземат законодателни ограничения и промени, сподели още Станков.

Президентът на КНСБ Пламен Димитров съобщи, че „ министър председателят дава някакви очаквания за бъдещето, само че отговори на сегашното персонално аз не чух такива, каквито да можем да кажем към хората през днешния ден, в днешния ден, изключително що касае приходите “.

Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи ще продължи с митингите си, сподели зам.-председателят Илия Кузманов. Той изясни, че защото се постанова към този момент решение на управителния им орган по какъв начин това да се случи на процедура, за него ще осведомят откакто то бъде взето. “Най-вероятно ще стартираме с районни митинги “, уточни той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР