За съжаление днешният ден в ITF Тура далеч не бе

...
За съжаление днешният ден в ITF Тура далеч не бе
Коментари Харесай

Българите в ITF: Загуби за Топалова, Шиникова, Милев, Вангелова и Енчева


За страдание днешният ден в ITF Тура надалеч не бе толкоз сполучлив за българските играчи, колкото вчерашния. Две от водещите ни тенисистки – Гергана Топалова и Изабелла Шиникова, претърпяха провали, като още няколко български представители също инкасираха загуби.

Изабелла Шиникова не съумя да продължи победната си серия и отпадна в първи кръг на W25 шампионата в Тоса де Мар. Поставената под №7 българка загуби с 6-4, 2-6, 2-6 от международната №1157 Михаела Дякович.

Поражение претърпя и втората ни ракета Гергана Топалова . Тя отпадна на старта на мощния W100 шампионат във Вийсбаден откакто отстъпи на 205-ата в ранглистата Екатерина Макарова (3-6, 4-6).

Янаки Милев , който има две ITF M15 трофеи в Анталия, не съумя да запише ново мощно показване в турския курорт. Българинът, който бе четвърти в главната скица, претърпя проваляне с 6-7(5), 3-6 от представителя на домакините Ченгиз Аксу (№1076).

Разочарование в първи кръг изживя и Ани Вангелова на W15 конкуренцията в Анталия. Поставената под №5 българка стартира доста мощно и бе доста покрай успеха, само че в последна сметка загуби с 6-1, 6-7(4), 2-6 от Костанца Траверзи (№1235).

Междувременно Лидия Енчева отпадна в началната фаза на W25 шампионата в Аламинос-Ларнака след проваляне с 2-6, 2-6 от третата сложена Тимеа Бабош (№302).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР