За Русия е важно да унищожи до основи неонацизма в

...
За Русия е важно да унищожи до основи неонацизма в
Коментари Харесай

Медведев: Важно е да изместим заплахите за Руската федерация възможно най-далече, до границата с Полша

За Русия е значимо да унищожи до основи неонацизма в Украйна и да изтласка опасността допустимо най-далеч от нейните граници, даже и да се наложи да стигне чак до границата с Полша, сподели заместник-ръководителят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев.

Той предизвести, че в случай че неонацистите не бъдат отстранени от властта в Киев, то в бъдеще те могат да стартират да предизвикат нов международен спор.

" Това не може да се допусне. Ето за какво е толкоз значимо да се реализиран всички цели на специфична военна интервенция. Да се ​​преместят границите на заканите за страната ни допустимо най-далеч, даже това да са границите на Полша ", написа Медведев в канала си в Telegram.

Медведев означи, че украинските управляващи не са заинтригувани от преустановяване на спора, само че рано или късно ще би трябвало да се съгласят с това - и тогава ще бъде реализирано " някакво съглашение ".

„ Русия ще победи в специфична военна интервенция. Всички желаеме това да се случи допустимо най-скоро. И този ден ще пристигна. Ние ще върнем нашите територии и ще защитим надеждно нашия народ, който пострада през годините на геноцид и обстрели ", добави Медведев.

" Какво следва? Следват договаряния, които, сигурен съм, ще станат сложни и нервни. Първо, тъй като формалните участници в договарянията от нашия зложелател са едни, а действителните водачи са напълно други ", написа още Медведев.

Според него претекстовете на главните врагове на Руската федерация са явни: „ да отслабят оптимално Русия, да я обезкървят за дълго време ", затова те не са заинтригувани от преустановяване на спора.

„ Но рано или късно, съгласно историческите закони, те ще го създадат. И тогава ще възникне някакво съглашение. Естествено, без фундаментални съглашения за действителни граници или за нов Хелзинкски пакт, който да подсигурява сигурността в Европа. Просто някакво съглашение. ", добави Медведев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР