За Русия беше показателно да остави визитната си картичка в

...
За Русия беше показателно да остави визитната си картичка в
Коментари Харесай

За Русия с и без любов - коментари от България

За Русия беше показателно да остави визитната си картичка в тази ситуация " Скрипал " – че не не помни, въпреки да забавя, че може да прави каквото си желае и да се ускори присъединяване в президентските избори. Това съобщи един от някогашните ни топдипломати Стефан Тафров в коментар за обстановката в Русия.
Според Тафров обаче акцията във връзка с Скрипал не е постигнала друга своя цел – да разедини Запада. Той засяга общото изказване на Англия, Франция, Германия и Съединени американски щати. Европейският съюз през днешния ден също ще излезе с такова изказване, а България също би трябвало да трансформира позицията на Екатерина Захариева в Twitter в публична декларация, акцентира Тафров пред Нова телевизия.
Това е дрънчене на оръжия от една мощ, която се проваля в стопанската система. Русия е едвам 12-та по Брутният вътрешен продукт в света, като този Брутният вътрешен продукт е по-малък от този на Южна Корея и Испания. Това, с което Русия може да впечатли, е дрънкането на оръжия – на това се крепи и режимът , счита Тафров. Този спор влиза в спор с хладилника – не доста руснаци имат цялостни хладилници , добави той, като видя " народопсихологията " като съществена причина за извънредно безапелационната победа на Путин. Тази страна може да се ръководи единствено от Батюшка император , цитира Тафров думите на собствен прочут и посочи, че няма смисъл да се разясняват избори в Русия по този начин, както се разясняват избори в същинска народна власт.
На въпрос до каква степен ще стигнат нещата, откакто Англия и Русия си изгониха взаимно дипломати, Тафров отвърна, че към този момент в действителност реакциите са умерени. Той уточни, че в този момент на дневен ред във Англия са съветските олигарси, които живеят там.
В момента няма правила на държание по този начин, както през Студената война. Опасностите са във виртуалното пространство, съобщи Тафров, съгласно който там войната е до цялостно преодоляване.
Очевидно основателите на акцията с антипутински темперамент не са оценили и демонстрират едно непознаване на логиката на психиката на съветската нация . Струва ми се, че оценката от този, в кавички, шпионски скандал, следва да бъде отрицателна. Така някогашният шеф на разузнаването ни ген. Кирчо Киров, който получи 15 години затвор за заграбване на държавни средства – 5 млн. лв., разяснява резултата от президентските избори в Русия.
На въпрос кой е поръчителят, щом приказваме за нарочна агитация, Киров отвърна, че това било опит да се върнело на Путин за съветската интервенция в американските президентски избори. Генералът употребява и думите „ така наречен отравяне” по случая със Скрипал. Според него във връзка с Скрипал надали е имало всеобща акция за отравяне на английски жители, каквито данни се появили в някои медии, като Киров не сподели кои са тези медии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР