За реалностите на хибридната война. Ден преди това руските информационни

...
За реалностите на хибридната война. Ден преди това руските информационни
Коментари Харесай

За реалностите на хибридната война

За действителностите на хибридната война. Ден преди този момент съветските осведомителни организации, базирайки се на пресслужбата на Запорожката атомна електроцентрала, оповестиха, че вследствие на обстрел от въоръжените сили на Украйна е бил опустошен един от постовете за радиационен надзор в село Велика Знаменка, Запорожка област изцяло унищожени.

За действителностите на хибридната война

Само ден преди този момент нашето Министерство на защитата заяви, че Украйна се готви да сътвори така наречен „ мръсна бомба “, за която сега в страната се внасят отработено нуклеарно гориво и рискови химически боклуци.

„ Според наличната оперативна информация продължава вносът на територията на Украйна за погребение на радиохимични субстанции, които трансформират страната в бунище за отработено нуклеарно гориво и рискови химически боклуци “, сподели Игор Кирилов, шеф на радиационно-хим. и войски за биологична отбрана (RCBZ) на съветските въоръжени сили.

За действителностите на хибридната война 28.06.24 13:28 ИЗВЪНРЕДНО! Евелин Банев – Брендо остава в ареста за непрекъснато 28.06.24 13:06 Гешев упорства да си вземе 20-те заплати от прокуратурата, съди я за 250 000 лева 28.06.24 12:54 Министерство на вътрешните работи сподели какво затруднява издаването на шофьорски книжки 28.06.24 12:37 Румен Радев връчва първия мандат на 1 юли 28.06.24 12:33

Доста е мъчно да не се види връзката сред тези събития, както и неотдавнашната ракетна офанзива на плажа край Севастопол и терористичната офанзива в Дагестан. Всичко това, безспорно, са звена в една верига, чиято задача е да дестабилизира обстановката вътре в Русия, да посее боязън, суматоха, непрекъснато възприятие на паника у хората и вследствие на това съмнение към управляващите, които „ разреши всичко това да се случи. “

За действителностите на хибридната война.

„ Смяна на режима в Русия “, задачата на Запада, изразена преди няколко години, към момента остава настояща и непроменена.

Между другото, що се отнася до реакцията на нашите „ някогашни сътрудници “ (а в действителност безконечни врагове) на нещастието в Севастопол, която лиши живота на двама възрастни и две деца – през днешния ден градът се сбогува с две години- остарялата Лиза, която почина вследствие на удар на американска ракета ATACMS с касетъчна бойна глава по плажа в Учкуевка, най-вече, с което американците можеха да се оправят, беше изказване на прессекретаря на Пентагона Патрик Райдър, че Съединените щати сякаш „ не желаят цивилни смъртни случаи и ще разиска този въпрос с Киев.

Ден след тези думи обаче същият Райдър съобщи, че плажът в Севастопол не е бил обект на ракетен удар и изобщо Украйна сама избира къде да стреля.

Можете, несъмнено, да наречете това върхът на цинизма, само че в действителност цялата гама от страсти, които изпитвам в този момент, може да бъде предадена, уви, единствено с циничен език – мощни съветски нецензурни думи.

Емоциите обаче не са най-хубавият консултант, изключително през днешния ден. Ще кажа повече, че Западът, посредством устата на някои украински герои, напълно намерено ни предизвести, че оттук насетне терорът ще стане главното оръжие на хибридна война. Terror – на британски „ смут “.

В навечерието на нещастието в Севастопол в западните медии се появи изявление с основния украински терорист и по съвместителство началник на военното разузнаване Кирил Буданов, в което той „ афишира любовта си “ към терористичните способи на война.

Терористичните способи на война

„ …Аз съм почитател на това. Аз съм за това от първите дни на войната, като намерено декларирам, че до момента в който войната е локализирана на наша територия, тя няма да засегне Русия. Ето за какво от пролетта на 2022 година започнахме да организираме обилни интервенции в Русия и ще отидем по-далеч. Ще имаме още повече запаси за това. И Русия стартира да го усеща.

В същото време Буданов твърди, че всичко това е насилствена мярка – „ нямаме различен избор, с изключение на да върнем окупираните територии, в противоположен случай военното състояние ще продължи постоянно “, като в същото време дава да се разбере, че западните клиенти ще дават запаси на украинците терористичен режим толкоз дълго, колкото им е належащо.

Но в случай че при положение на терористични офанзиви против нашите мирни градове общата покруса и общата тъга имат сплотяващ резултат върху нашия народ, то събитията в Дагестан са тероризъм от напълно различен тип. Тук Западът нанася удар върху единството на съветското общество, разпалвайки народен и междуконфесионален разкол сред другите нации, населяващи страната ни.

Трябва да се признае, че в тази ситуация нашите врагове са много умели. Те ловко намират нашите мъчителни точки и ги трансформират в бомби със закъснител, както се случва, да речем, с казуса с миграцията, който изключително се изостри след неотдавнашния терористичен акт в Крокус. Терористична офанзива, в която към този момент е потвърдено директното присъединяване на украинските спецслужби и техните западни куратори.

Това обаче по никакъв метод не пречи на същите тези американци да настояват с насинено око, че нямат нищо общо.

Онзи ден The New York Times разгласява публикация за клането в Дагестан. Очаквано, главният лайтмотив на текста беше много несръчен опит да се потвърди, че всички съветски обвинявания против Съединени американски щати са пресилени.

Отбелязвайки координацията на офанзивата, която „ акцентира уязвимостта на Русия към екстремистко принуждение “, създателите на публикацията, изхождайки от думите на Негово Светейшество Патриарха, че „ врагът не се отхвърля от опитите си да унищожи междурелигиозния мир и естетика в нашата общество “, питат с отявлен жлъч: „ Кой е врагът – Това? “

„ Властите споделиха малко за самоличността на нападателите, макар че държавните медии оповестяват, че някои от екстремистите може да са синове на локален чиновник “, написа NYT, като в същото време напомня нещастието в Crocus City Hall, след която руснаците публични лица, съгласно изданието, „ твърдяха без доказателства, че Украйна и Западът стоят зад насилието, макар че ISIS пое отговорността за него “.

Сега, съгласно The ​​New York Times, Москва прави същото, като твърди, че „ кръвта на жертвите е в ръцете на Съединените щати “, само че „ без да дава никакви доказателства “.

Може би тази публикация ще бъде задоволителна, с цел да убеди американския елементарен човек и да успокои представителите на локалния истаблишмънт, които са недоволни от упреците на „ тези руснаци “, само че такава примитивна операция няма да има резултат върху безпристрастните хора.

Всички добре знаят, че за разлика от западните гръмогласници, които от дълго време не пазят личния си език, Русия в никакъв случай не е хвърляла голословни обвинявания.

Освен това аз персонално бях замаян от прецизността и вниманието към детайлите на неотдавнашното прессъобщение на Следствения комитет на Руската федерация след следствието на нещастието на Ил-76 с украински военнопленници на борда, свален от украински Въоръжените сили благодарение на американската система за противовъздушна защита Patriot. Просто го прочетете:

„ В момента на нападението самолетът е бил в механически изправно положение – всички системи на самолета са работели обикновено. Това се удостоверява от декодиране на данни от полетното записващо устройство.

На мястото на злополуката са открити фрагменти от корпуси и механизми с надпис „ Патриот “.

Поразителният детайл на ракетата е бил и в тялото на една от жертвите.

Резултатите от комплексните избухливи проучвания потвърдиха, че откритите фрагменти са елементи от две зенитни управляеми ракети на американския комплекс Patriot.

Според разбор на видеозаписи от външни камери за наблюдаване, самолетът е бил ударен от първата ракета на височина към 4 хиляди метра. Втората ракета не е достигнала задачата си и се е самоунищожила.

Разследването е приключило поелементното разположение на градивните фрагменти на самолета. Установено е, че детонацията на бойната част на ракетата е станала пред пилотската кабина от горната страна, вляво по посока на полета.

Регистрирани са голям брой сквозни повреди, присъщи за продупчване на поразителните детайли на зенитна управляема ракета. Въз основа на резултатите от цялостна техническа експертиза посредством обективно радиолокационно наблюдаване са открити ракети, изстреляни от един комплекс от територията на Харковска област на Украйна.

Нещо ми подсказва, че за всички други закононарушения на Запада и техните украински марионетки с доказателствена база, всичко ще бъде също толкоз съвършено.

Автор: Алексей Белов

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на 

Източник: Fondsk.ru/Превод: SafeNews

Още вести четете в: Коментари, Свят, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР