За развитието на една държава се съди по отношението ѝ

...
За развитието на една държава се съди по отношението ѝ
Коментари Харесай

Кандидат-депутатът на Има такъв народ Николай Златарски отбеляза рождения си ден с работещите от Тих труд

" За развиването на една страна се съди по отношението ѝ към хората в неравностойно състояние и уязвимите групи в обществото. За страдание България към момента не е достигнала равнището и отношението на Европа и цивилизования свят към хората с проблеми.

От партия " ИТН " подсигуряваме, че ще се борим за равни права на всеки един жител на нашата страна, включително и на представителите на хората с глухота. Дошли сме тук, с цел да засвидетелстваме уважението си към вас, вашия труд и правото ви за равностойно място в обществото. За разлика от други, не сме при вас единствено по време на избори и с това да приключат уговорките ни. Знаете, че нашия водач, господин Слави Трифонов, през годините е взел участие в десетки благотворителни дела, част от които са свързани с проблемите на глухонемите.

Негов план беше основаването на първия български клип, в който деца с този проблем показаха пред цяла България своето осъществяване на българския химн. Днес ви подсигуряваме, че няма да ви забравим и ще бъдем с всеки един от вас в решаването на провокациите, пред които сте изправени в живота – вие и вашите смейства. "

Това съобщи водачът на общинската организация на политическа партия " ИТН " и претендент за народен представител от кюстендилски изборен регион Николай Златарски по време на посещаване в общественото дружество " Тих труд " в Дупница, представен от " Вяра Нюз " . На събитието участваха управлението на общинската организация на партията, членове на предизборния щаб, симпатизанти и съидейници. В понеделник Николай Златарски означи своя рожден ден. Той избра да чества персоналния си празник дружно със своите положителни другари, които работят в дупнишкото дружество.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР