За разследвана от прокуратурата тежка злоупотреба с лични данни и

...
За разследвана от прокуратурата тежка злоупотреба с лични данни и
Коментари Харесай

Първо във ФАКТИ: Служител на НКЖИ злоупотребява с чужди лични данни?

За разследвана от прокуратурата тежка корист с персонални данни и финансово ощетяване на Национална компания ''Железопътна инфраструктура'', научи ФАКТИ от свои добре осведомени източници.

Източниците на ФАКТИ обявиха, че в Национална компания ''Железопътна инфраструктура'' съществува обществена стратегия, която дава опция на хората работещи за държавната компания да употребяват почивни бази. Важният аспект от тази обществена стратегия за чиновниците е, че Директива за птиците НКЖИ заплаща 50% от сумата за почивката на възползващите се от тази опция чиновници на държавното дружество. Останалите 50% от сумата биват заплащани от почиващите чиновници.

Скандалният миг на към момента недоказаната корист идва с това, че едно лице, което прави на няколко пъти описите, изброява ''Х'' брой чиновници на компанията, които ще би трябвало да отидат на синдикално мероприятие в съответната база, само че в действителност по-голямата част от тези чиновници по това време са били на работа, други въобще не са знаели, че данните им се употребяват от въпросното лице в тези описи. По сведения на източниците на ФАКТИ се оказва, че във въпросната почивна станция за даденото синдикално мероприятие участват безусловно външни и нямащи нищо общо с Национална компания ''Железопътна инфраструктура'' лица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР