За разрив в отношенията на една от най-известните двойки в

...
За разрив в отношенията на една от най-известните двойки в
Коментари Харесай

Защо се разделиха Ирина Шейк и Брадли Купър?

За раздор в връзките на една от най-известните двойки в Холивуд – Брадли Купър и Ирина Шейк се приказва от дълго време, само че към този момент стана ясно, че проблем в действителност има.

Преди дни се разбра, че супермоделът се е изнесла дружно с детето им от вкъщи на артиста и режисьор и двамата са си дали известно време отмора един от различен. Станаха ясни и детайлности към раздялата им.

Според източник, по време на фотосите на музикалната драма Роди се звезда с Лейди Гага, Брадли, който е режисьор на продукцията и извършва една от основните функции „ прочувствено се е отстранил “ от околните си. Това точно е довело и до проблеми във връзката сред двамата, написа OK Magazine.

„ Те се пробваха да запазят връзката си “, споделя източникът, само че по неговите думи „ връзките им са се трансформирали “. „ Всъщност Брадли и Ирина постоянно са били потайни – изясни източникът – малко на брой знаеха какво тъкмо се случва сред тях “.

В началото на тази година на церемонията при премиите BAFTA Купър благодари на Шейк за търпението, което тя показала до момента в който той гради кариера.

Друг източник заяви, че двойката в действителност е живяла напълно друг живот – „ Ако Брадли е в Лос Анджелис, Ирина не бе в града, и противоположното “.

Ирина Шейк и Брадли Купър дълго време не обсъждаха връзката си. За сантименталните връзки сред двамата се разбра за първи път през 2015 година, когато демонстрираха непосредственост по време на шоу на Бродуей. През 2017 година се роди тяхната дъщеричка.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР