За разлика от Запада Русия никога няма да се откаже

...
За разлика от Запада Русия никога няма да се откаже
Коментари Харесай

9-ти май, Червения площад: Минута мълчание за загубите на руската армия в Украйна

За разлика от Запада Русия в никакъв случай няма да се откаже от любовта си към родината, вярата и обичайните полезности.

На заканите по отношение на Русия бе отдадено словото на съветския президент Владимир Путин на Червения площад, където се организира най-тържественото събитие в Руската федерация.

Руските военни се борят за хората в Донбас и за сигурността на родината, а силите на ДНР и ЛНР се бият на лична земя, сподели президентът. Путин упрекна и за разрушенията и цивилните жертви новите " нацисти " и " бандеровците ".

В рамките на речта си съветският президент обаче призна за загубите на съветските въоръжени сили в Украйна - " покруса за всички нас ".

Той пожелава на ранените бойци и офицери бързо възобновяване и оповестява, че през днешния ден е подписал указ, с който се оказва поддръжка на " децата на починали приятели ".

След това разгласи минута безмълвие в символ на респект към починалите герои.

В непосредственост до границите на Русия е имало непосредствена опасност и се е подготвяло нахлуване, в това число против съветския Крим, като намерено се е подготвяла нова наказателна интервенция в Донбас и " навлизане в нашите исторически земи ", заяви Путин и още веднъж изясни за интензивността на НАТО на " прилежащите на нас територии ".

По този метод беше основана безусловно неприемлива опасност за нас, директно на нашите граници ", съобщи президентът и обоснова " специфичната военна интервенция ", както и в това слово се назова войната в Украйна, като изпреварващ отговор на експанзията.

" Видяхме по какъв начин се построява военната инфраструктура, по какъв начин започнаха да работят стотици задгранични съветници, имаше постоянни доставки на най-модерни оръжия от страните от НАТО. Опасността нарастваше с всеки минал ден. Русия даде изпреварващ отговор на експанзията. Това беше наложително, навременно и единственото вярно решение - решение на суверенна, мощна и самостоятелна страна ", сподели Путин.

По думите му Съединени американски щати на процедура са забранили на своите ветерани да дойдат на Парада на успеха в Москва. " Знаем, че на американските ветерани, които са желали да дойдат на парада в Москва, е било неразрешено да го създадат. Но желая да знаят: ние се гордеем с вашите подвизи ", сподели Путин. 

Според президента Русия е във война със Запада поради

Путин приключи речта си със следните думи: " Слава на нашите въоръжени сили. За Русия! За победа! ", с което и даде старт на парада с обзор на въоръжените сили. 

Въздушната част на парада беше анулирана поради неприятното време. Наред с други неща, над Червения площад трябваше да прелети и специфичния аероплан, с който при нуклеарна война командването и формалните лица на Русия ще управляват рецесията. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР