За разлика от вчера, днес парламентът събра кворум, но още

...
За разлика от вчера, днес парламентът събра кворум, но още
Коментари Харесай

БСП: С независимите депутати и Борисов към светли бъднини напред

За разлика от през вчерашния ден, през днешния ден Народното събрание събра кворум, само че още в първите минути се разгоря спор сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ . Поводът бе точката в дневния ред за промени в правилника на Народното събрание, които дават повече права на самостоятелните депутати . Идеите са на Красимир Янков и останалите депутати, които напуснаха ПГ на Българска социалистическа партия.

За аления народен представител Христо Проданов точката не е от дневния ред на обществото и по тази причина не би трябвало да се гледа. ГЕРБ реагираха бурно. Таско Ерменков настоя парламентарният началник Цвета Караянчева да укроти герберите, които съгласно него, се държали като овчари . Ентусиазмът му бе бързо обуздан от нея.

Това принуди отново Проданов да излезе на трибуната и предложи на алените всяко тяхно изявление да стартира с думите: " С Бойко Борисов и ГЕРБ към светли съдбини напред. "

Моля някой сътрудник от Българска социалистическа партия да остане да види по какъв начин върша поименната инспекция, с цел да няма след това забележки, няма да го отбележа като присъстващ, захапа Караянчева социалистите, които напуснаха пленарна зала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР