За разлика от своя баща, най-голямата дъщеря на Мишел и

...
За разлика от своя баща, най-голямата дъщеря на Мишел и
Коментари Харесай

Първият път на дъщерята на Обама

За разлика от своя татко, най-голямата щерка на Мишел и Барак Обама очевидно няма желание да се намесва в политиката. Или то най-малко не скоро. По всичко проличава, че Малия Обама я влече към Холивуд, а първите ѝ огромни крачки в киноиндустрията са към този момент факт.
 Барак Обама и обичаните му филми през 2023 година
Любимите филми на Барак Обама за 2023 година

Има ли пристрастия

Един не толкоз прочут факт за 25-годишната щерка на някогашния президент на Съединени американски щати е, че тя към този момент има опит в писането на сюжети. Сериалът, за който е работила, е хорърът Swarm на Amazon Prime.

" Тя е необикновен сценарист. И способства доста. Някои от нейните хрумвания бяха пъклен диви, толкоз положителни и толкоз занимателни. Тя е в действителност доста отдадена на работата си ", споделя Джанин Наберс, един от основателите на сериала, в свое изявление от март 2023 година за Entertainment Tonight.
 Снимка 650036

Сега от изданието разбираме, че  вече публично е направила и дебюта си като режисьор.

Тази година е първото ѝ присъединяване на филмовия фестивал Sundance, където е била премиерата на нейния късометражен филм The Heart. Историята наблюдава момче, изоставено от майка си с необикновена молба в нейното наследство.

" Филмът е за изгубените неща и самотните хора, прошката и съжалението. Но също по този начин мисля, че демонстрира по какъв начин нежността и близостта могат да съществуват в тези неща. Надявам се да харесате кино лентата и да ви накара да се почувствате малко по-малко самотни или най-малко да ви припомня да не забравяте за хората, които са ", споделя дъщерята на Обама в собствен клип в YouTube.
 Амал Клуни, Мишел Обама и Мелинда Френч в Малави - обединени, с цел да спрат детските бракове
Какво събра Амал Клуни, Мишел Обама и Мелинда Гейтс

Трите работят за една цел

От продуцентската компания на кино лентата, Gilga, и нейният представител Доналд Глоувър, са изразили възхищението си от гения на Малия Обама. По думите им на младата режисьорка ѝ предстоят " в действителност положителни неща ", като акцентират, че стилът ѝ на писане е " страховит ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР