За разлика от оригиналните, OnePlus Nord Buds 2 разполагат с

...
За разлика от оригиналните, OnePlus Nord Buds 2 разполагат с
Коментари Харесай

OnePlus представи слушалките Nord Buds 2

За разлика от истинските, OnePlus Nord Buds 2 разполагат с функционалност за интензивно шумопотискане (ANC) и могат да понижат фоновия звук с 25 dB, което не е малко. Но това се отразява на потреблението от батерията и на самостоятелната работа с едно зареждане: слушалките могат да устоят до 5 часа с включено ANC (и към 7 часа с изключено ANC).

Добрата вест е, че слушалките поддържат бързо зареждане – 10 минути за 5 часа слушане с изключено шумопотискане. Калъфът може да обезпечи общо 27 или 36 часа слушане, според от положението на ANC.

Подобно на своите прародители, тези слушалки имат 12,4-милиметрови мембрани и поддържат Dolby Atmos тон. Налични са също по този начин тунер Dirac и еквалайзер Sound Master (достъпен посредством приложението HeyMelody). Опциите за свързване са актуализирани до Bluetooth 5.3, само че главните функционалности остават същите: поддръжка на бързо сдвояване и бърз 94 ms режим за игри.

Слушалките са с клас IP55 за отбрана от прахуляк и вода, тъй че не се въздействат от дъжд и пот. Дизайнът им е същият като на оригиналите, с къси крачета, на които са ситуирани сензорните бутони за ръководство. Nord Buds 2 се оферират в цветове Lightning White и Thunder Grey, а OnePlus е присъединила в опаковката на дребно стикери с емотикони, с цел да можете да извършите външния им тип по-уникален.

В Европа слушалките Nord Buds 2 се продават при цена 70 евро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР