За разлика от много известни знаменитости, храненето и тренировките на

...
За разлика от много известни знаменитости, храненето и тренировките на
Коментари Харесай

Как Криси Тейгън поддържа форма

За разлика от доста известни звезди, храненето и тренировките на Криси Тейгън са в действителност много близки до нашите.

Да останем във форма си е съществено предизвикателство, за което множеството от нас мъчно намираме време, изключително в случай че желаеме да изглеждаме като Криси Тейгън.

Бившият модел, трансформирал се в създател на книги, се откъсва от всекидневието си на майка за изявление за Women`s Health. Оказва се, че Криси Тейгън в действителност не е толкоз прецизна във фитнес залата, като доста други холивудски звезди.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от John Legend (@johnlegend) на Сеп 5, 2018 в 3:53 PDT

И в случай че в миналото сте чели книгата й, ще разберете, че тя се разграничава и от типичния профил на модела. Криси издава първата си готварска книга през 2016 година, наречена Cravings: Recipes for All the Food You Want to Eat.

Макар да чакахме, че тя ще бъде цялостна със салати и плодови ястия, в действителност рецептите включваха тежки въглехидрати, пържена храна и други вкусни ароматни оферти.

Това не значи, че Тейгън не живее здравословно и не следва хранителен и състезателен режим. В изявлението тя споделя, че се старае да съблюдава диетата си и да тренира по проект, даже при претрупан график.

Криси Тейгън прави извършения четири дни седмично. Повечето супермодели упражняват по четири пъти на час, само че не и Тейгън. Въпреки това, тя работи с треньорката на звездите Симон Де Ла Рю.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Simone De La Rue (@bodybysimone) на Юли 12, 2018 в 8:50 PDT

Що се отнася до храненето, Криси продължава да кърми новородения си наследник Майлс, тъй че сега доста от нейните решения са ориентирани към храни, с които се предизвиква производството на мляко.

Сутрин закуската е овесена каша и гъби с малко протеини под формата на яйце. Обядът е постоянно кокосово къри, само че понякога го трансформира на авокадо тост и прошуто, или нещо друго.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от chrissy teigen (@chrissyteigen) на Юни 19, 2018 в 12:17 PDT

Вечерята в никакъв случай не се пропуща, тъй като Криси споделя, че получава кошмари, в случай че си легне с на половина цялостен корем, макар че не се и тъпче. Изборът ѝ нормално е на сьомга на скара със спанак, като постоянно сменя сьомгата с разнообразни риби и спанакът с други зеленчуци.

 Извънземните бижута на Ким Кардашиян и Криси Тейгън
Извънземните бижута на Ким Кардашиян и Криси Тейгън

И едни обувки, които ни оставят без думи
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР