За разлика от мъжете, които могат да измият цялото си

...
За разлика от мъжете, които могат да измият цялото си
Коментари Харесай

Опасни ли са продуктите за интимна хигиена

За разлика от мъжете, които могат да измият цялото си тяло с препарат за чинии и да не им направи усещане, то при нас дамите нещата са малко по-сложни. Ние използваме друг вид артикул за всяка обособена част от тялото си - лице, коса, тяло. А какво обаче да кажем за интимната област?

На пазара се оферират разнородни артикули за разчистване на тази характерна част от тялото. От мокри кърпички до гелове и пяни и в последна сметка изборът става много сложен. А удачно ли е въобще да използваме артикули за интимна хигиена? Имат ли някакви изгоди или всичко е мракетингов трик? Нека разберем какво споделят експертите!

Но преди да стартираме, би трябвало да уточним нещо доста значимо. Никога не би трябвало да употребявате почистващи артикули във влагалището. Те са предопределени за вулвата (клитора и срамните устни). Те в никакъв случай не би трябвало да влизат във влагалището).Не е належащо да употребявате скъпи и изискани артикули. Всъщност леко измиване с топла вода и понякога гальовен сапун правят чудесна работа.

И по този начин, да си дойдем на думата: Безопасни ли са продуктите за интимна хигиена?

За страдание, няма явен отговор във връзка с това дали женските артикули са безвредни или не. Съществуват две обособени категории: артикули, които почистват вулвата и артикули, които почистват вагината (душове).
експертите изрично отхвърлят използването на вторите, тъй като провокират обилни опасности. Те единствено замаскират казуса като внушават на дамите, че са отмили всичко. Същевременно инфекцията продължава да се популяризира и да се развива. Трябва да се има поради, че нормално тези артикули съдържат избрани химически съставки, които сами по себе си могат да провокират раздразнения.

Какво да вършим в този случай?

Помислете за използването на сапун

Женските измивни артикули не са нужни като могат да бъдат заместени от топла вода, забрадка и в някои случаи гальовен сапун.

Уверете се, че е без мирис

Въпреки това, в случай че решите да употребявате специфичен артикул, то той би трябвало да е без безусловно никакви аромати и етерични масла. Колкото по-малко съставки, толкоз по-добре!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР