За разлика от легендарните амазонки, модерната жена знае, че може

...
За разлика от легендарните амазонки, модерната жена знае, че може
Коментари Харесай

11-те неща, които силната жена търси в мъжа си

За разлика от именитите амазонки, модерната жена знае, че може да има мъж до себе си и да бъде обвързана, без това да понижава нейната мощ. Но въпреки всичко мощната жена не се помирява с малко.

Всеки мъж, който желае да има връзка с такава жена, би трябвало да знае, че тя търси няколко неща от подобен романс:

1. Динамика

Силната жена е и амбициозна, тя непрекъснато желае да се развива и да покорява нови върхове. Тя търси сътрудник, който да крачи с нейното движение и да не изостава.

2. Независимост

Силната жена търси мъж, който е самостоятелен както във финансово отношение, по този начин и в психическо. Той би трябвало да има лично мнение, лично занимание и личен кръг от другари. Той би трябвало да познава добре себе си, да е убеден в качествата си и да има самочувствие с покритие. Силната жена си търси също толкоз мощен мъж, с който да върви паралелно.

3. Позитивизъм

Силната жена знае, че вярната и положителна настройка към обещано начинание е значима за неговото сполучливо осъществяване. Тя гледа положително на живота и знае, че дребнавостта и непотребните драми няма да й оказват помощ в живота. Ето за какво тя е безоблачен човек с висока прочувствена просветеност. И заради това тя няма потребност от мърморко, който в никакъв случай на нищо не се радва, а знае единствено по какъв начин да се оплаква.

4. Свобода

Силните дами ценят свободата си и знаят, че не е здравословно двамата да нямат собствен персонален живот и да бъдат като залепени непрекъснато. Силната дами схваща потребността на колегата си от време на време да бъде самичък или да излезе с приятелите си и тя желае същото от него – да почита нейната независимост, тъй като тя няма да му разреши да я лимитира.

5. Конструктивна рецензия

Силната жена не се плаши от рецензия и избира да? кажат, когато бърка, вместо по-късно да подмятат „ Ами за какво не намерения повече “. Най-важното е рецензията да бъде градивна, а не да е под формата на дребнави забележки.

6. Предизвикателство

Такива дами желаят да бъдат предизвиквани. Те желаят сътрудник, който да може да се мери с тях прочувствено и интелектуално. И то всеки ден. Иначе напълно скоро се отегчават. Мъжът до мощната жена би трябвало да е герой, който знае качествата си, който приема успехите си, без да се надува, и който умее да губи с достолепие. Тя няма потребност от мъж, който постоянно се подчинява на волята?, и няма потребност от мъж, който спори за всяко нещо, защото егото му е толкоз нежно, че не би понесло изречението „ сбърках, не бях прав “.

7. Чувство за комизъм

Както казахме, същински мощната жена е положителна персона и по тази причина харесва мъже, които умеят да я разсмиват. Тя обича закачките, умее да се майтапи на собствен тил и търси мъж, който също приема шегите отправени към него. Ако мъжът не схваща от жлъч, елементарно се визира или постоянно е прекомерно сериозен, той просто не е за нея.

8. Привличане и жестове на внимание

Силните дами също имат потребност от обич, от деликатност и внимание. Те също обичат да се сгушат в колегата си след тежък ден и също обичат буйния секс преди работа. Силната жена няма да търпи мъж, който я приема за даденост и за който връзката им е просто рутина, която не изисква никакво усърдие от негова страна.

9. Доверие

Също като всяка жена, тя има страхове, очаквания и фантазии и желае да ги показа на мъж, който ще я разбере и на който може да покаже уязвимата си страна. Освен това мощната жена избира да има вяра на колегата си, вместо да го управлява и да следи всяка негова крачка. Тя не обича да драматизира, само че в случай че научи, че са предали доверието? – няма да се върне обратно.

10. Нови завършения

Въпреки че мощната жена цени свободата си, тя желае да прекарвате и задоволително време дружно. Да отидете дружно на първия ви урок по гмуркане, да скочите с парашут, да покорите нов планински връх и така нататък Както към този момент казахме, такава жена желае сътрудник с разнородни ползи, който обича да изследва света.

11. Нови познания

Всяка мощна жена е осъзнала, че не може да знае всичко на света, само че все пак с наслада продължава да учи. Тя има потребност от образован мъж, който също знае доста и желае да показа знанието си с нея, само че без да? изнася лекции и да я кара да се усеща по-нисша и глупава от него. Ето за какво мощната жена търси мъж, който също желае да се учи и не стои на едно място в интелектуално отношение.

Източник: dama.bg
тагове 11-те неща мощна жена търси
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР