За разлика от клишетата и познатите песни с еднакъв ритъм

...
За разлика от клишетата и познатите песни с еднакъв ритъм
Коментари Харесай

Татяна пусна гореща балада


За разлика от клишетата и познатите песни с идентичен темп и текст, певицата самоуверено показва в разгара на лятото убийствена балада със мощен текст, който сама написа. ”Хубаво е, когато един реализатор прави музика, без да се преценява с масовката, а когато нещо е претърпяно и същинско няма по какъв начин да не допре и слушателя! И с цел да не отчайвам хората които чакат и нещо бързо от мен, доста скоро ще имат удоволствието да чуят и ремикс на “Добре пристигнала обич ", споделя тя.

Татяна постоянно е пазила персоналния си живот, само че с " Добре пристигнала, обич " тя прави самопризнание към обичания си, с който живеят дружно към този момент година.

" Благодаря на себе си и на Бог по тази причина, че се усещам изпълнена и жива, с цел да мога да изпея и напиша сходен текст и най-вече на моята половинка, която предизвика всичко в мен. Любов за която се борихме взаимно и двамата към този момент една година ", добавя топ изпълнителката.

" Преставям ви песента ”Добре пристигнала любов”, която изпях и написах, по този начин както се усещам и вдишвам всеки ден. Песента, която всякога ме кара да настръхвам и да се вълнувам по един необикновен метод, а може би това е любовта. Ще бъда доста щастлива, в случай че съумея да докосна и вас, и да ви дам най-малко дребна частичка обич, тъй като това е най-голямата мощ, която ни кара да живеем пълноценно ", написа тя в обществените мрежи и даде ясно да се разбере, че е щастлива в персонален проект.

" Нека това лято е най-прекрасното, за всички и ни носи повече същински неща в живота! Обичам ви ", написа в умозаключение тя.

Само за няколко часа видеото събра хиляди гледания, а песента се оказа доста харесвана от зажаднелите за смислени песни фенове на попфолка. " Разчувствах се, от доста време ария не ми е работила по този необикновен метод ", " И аз сега се намирам на такава любовна вълна и с тази ария Татяна ме уцели право в сърцето ", " Страхотна балада! Браво на Татяна за прелестния текст, който е написала. Това е хубави и същински попфлолк, който желая да чувам. Благодаря з атази невероятна ария ", са единствено дребна част от мненията в мрежата, писа show.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР