За разлика от други участници аз не съм се подготвяла

...
За разлика от други участници аз не съм се подготвяла
Коментари Харесай

Мартина от Фермата: Не съм имала личен конфликт с Живка

За разлика от други участници аз не съм се подготвяла авансово за риалитито. Това разяснява финалистката от " Фермата “ 7 Мартина Чанева пред БТВ.

" Уменията ги имах, тъй като през лятото поддържаме каравани и бунгала на един къмпинг. Там се постанова да ковем и режем, тъй че дървото не ни е непознато “, показа още Мартина. Тя добави, че с Живка не е имала персонален спор.

" В началото имахме леко сдърпване, само че постоянно сме работили в екип. Имахме естествени връзки и не сме се обиждали, макар че бяхме в разнообразни лагери. Тя видя в мен мощна конкуренция. Не съм имала за тактика да оформям група към себе си, хората сами пристигнаха при мен “, разясни Мартина.

Във " Фермата “ тя е схванала, че може да оцелява измежду непознати, да поддържа връзка и да е адаптивна към всичко. Мартина ще посрещне Нова година у дома с огромна компания другари и доста деца.

" Гордеем се с майка, само че и ни липсваше “, споделиха двете й дъщери пред камерата на " Тази заран “.

" Мартина от три години искаше да взе участие във " Фермата “ и най-сетне се записа. Видяхме доста дребна част от нея в предаването, а като победител в игрите – да, това е тя “, разяснява приятелят й Тодор.

В края на диалога Мартина насочи обръщение към всички фенове във връзка 2022 година: " Обичайте се, не се карайте! Забавлявайте се! “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР