За разлика от днешния четвъртък, когато ни очакват от минус

...
За разлика от днешния четвъртък, когато ни очакват от минус
Коментари Харесай

Кога отново ще се радваме на пролетни температури?

За разлика от днешния четвъртък, когато ни чакат от минус 2 до минус 8 градуса, в петък температурите ще тръгнат нагоре .

Тогава преваляванията съвсем на всички места ще спрат. Възможно е да превали на изолирани места в Централна и Източна България, показват от.
 image2_16x9.png Сезонът на Овена слага ново динамично начало: какво да чака всяка зодия На фокус
През почивните дни температурите сензитивно ще се покачат. Повече слънце чакаме в събота, само че по-високи температури ще има в неделя, когато термометрите към този момент ще се двоумят сред 12 и 17-18 градуса , пишат от.

Новата седмица ще стартира без превалявания, а времето ще се затопля с всеки минал ден. Още при започване на интервала ще прескочим психическата граница от 20 градуса междинна за страната оптималната температура. Около средата и в края на седмицата се обрисуват пролетни валежи от дъжд.

Преди това обаче ни чакат магнитни разстройства - най-сериозни те се обрисуват да бъдат към 10-11 април , демонстрира прогнозата на Института по геофизика, геодезия и география при Българска академия на науките. По-незначителни съмнения в геомагнитната интензивност предстоят в края на третата седмица и при започване на петата .
 Как ни въздействат магнитните стихии  Как ни въздействат магнитните стихии  Как ни въздействат магнитните стихии  Как ни въздействат магнитните стихии
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР