За разлика от Александра, Виктория и плеймейтките Блага и Дениз,

...
За разлика от Александра, Виктория и плеймейтките Блага и Дениз,
Коментари Харесай

Марта от Ергенът съблазнява с топлес СНИМКИ

За разлика от Александра, Виктория и плеймейтките Блага и Дениз, които непрекъснато са в центъра на някой скандал, Марта е една от най-сдържаните и симпатични участнички в " Ергенът " - и на феновете, и на Виктор. Макар, че би трябвало да се означи, че някои нейни противоречиви изявления не остават незабелязани от феновете на риалити шоуто.

Въпреки това Марта се откроява от останалите девойки с естествена хубост и премерено държание, което ѝ носи единствено позитиви в предаването. Артистична по натура, Марта свети и със секси държание и визия, които карат Виктор Стоянов да не я изпуска от взор, написа Flagman.bg.

Брюнетката показва съблазън и самочувствие, на които сигурно скрито завиждат доста от останалите участнички, най-малкото, тъй като не е от дамите, които ще изпаднат в нервност, в случай че не е получила нужното внимание - както се случва при други. Тя постоянно умее да притегли вниманието, без да ѝ с постанова да се пробва прекалено много.

В Инстаграм профила си красивата художничка постоянно качва много горещи снимки, които оставят малко за въображението и сигурно карат почитателите ѝ да се препотяват, съдейки и по мненията под тях.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР