За радост на всички българи участие в надпреварата на родна

...
За радост на всички българи участие в надпреварата на родна
Коментари Харесай

Този уикенд Пампорово става арена на световна надпревара по сноуб...

За наслада на всички българи присъединяване в конкуренцията на родна земя ще вземе най-хубавият ни играч в дисциплината Радослав Янков. Пампорово чака да посрещне хиляди фенове на атрактивната дисциплинираност и почитател клубове на локалната звезда от Чепеларе.

 

В дните на надпреварата всички ски центрове в курорта ще работят в естествен режим. На 20 и 21 януари ще бъде стеснен само транспортния достъп до ски плац Студенец, заради смяна в организацията на придвижване за частни коли. На всеки 15 минути ще има проведен безвъзмезден транспорт от централната част на курорта до стълбите на ски център Студенец и ски център Малина. За гостите на Смолян и Чепеларе са планувани регулярни рейсове до Пампорово и назад.

 

С цел стимулиране на повече интензивности измежду подрастващите, от 5 март Пампорово афишира извънредни пакети за деца и младежи и усилва възрастта в категория юноша от 18 на 22 години през месец март. Пълните ски пакети за най-малко два дни, които включват целодневна въжен превоз карта, съоръжение и 4 часа ски образование в група, стартират на цени от 88 лв. за дете и 121 лв. за юноша да ден. Лифт картата в пакет с съоръжение ще бъде на цена от 85 лв. за възрастен, 64 лв. за юноша и 50 лв. за дете дневно. Големите понижения от 5 март важат и за въжен превоз картите , като цената на еднодневна въжен превоз карта за възрастен става 75 лв., за младежи – 59 лв. и за деца - 45 лв.. Заниманията за най-малките в детската ски градина на ски център Малина ще бъдат на цена 40 лв. полудневно образование и 70 лв. за целодневно образование с включен обяд. Подобни фрапантни понижения на ски услугите в Пампорово за месец март се вършат за първи път. Всички гореупоменати ски услуги се оферират и извършват в дрешниците на Пампорово АД.

 

Петзвездните хотели Перелик и Орловец също афишират специфични мартенски пакети с 50% отстъпка при престой в дните от Неделя до Четвъртък.

 

Повече информация виж и следи на.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР